Tulimpa kirjaamaan ylös, että joulunpunainen Fifi on valmistunut keskiviikkona Jerichon aikaan, nyt se on käynyt kylvyssä ja menossa venumaan sängynpäälle. Fifin leveys oli 140 senttiä ja korkeus 74, salmiakkikuvioita 17 kokonaista. Yritin tehdä huivin niin, että kaikki lanka olisi kulunut, mutta koska en omista vaakaa, piti vain arvioida, että kuinka pitkälle lanka riittäisi.Valitettavasti sitä jäi hieman enemmän kun suunnittelin, mutta pitänee miettiä saisikohan siitä vielä hapsuja.. Jännityksellä odotan lopputulosta :)

Mandariini-Lehmus on paraikaa kylvyssä ja hänetkin sitten oikaistaan hetkisen kuluttua. Lehmuksen mitathan olivat: leveys 125 ja korkeus 70 ja samat 17 lehtikuviota. Onkohan se mulle jokin piste, jossa kohtaa kypsyn ja neulominen loppuu siihen?? Tosin Roosaa jaksoin vain 14 kuviota..

Eka Lanett-sukka on valmis ja toista aloitettu. Viikonloppu on valitettavasti (tai ehkäpä kuitenkin sattuneesta syystä hyvä, että on) töitä, mutta sukkaahan voi väkertää vaikkapa kahvitunnilla, BB:n lisäksi ;)

Kuvia kuivista huiveista myöhemmin, samaten linkit näitten tarinoiden/ohjeitten perään. Nyt huivit pingotukseen ja töihin (mahtaako nuppineulat tai sängynleveys riittää...?) Aurinkoista perjantaita!