Vihdoinkin sunnuntai! On niin hurja viikko takana että vieläkin pyörryttää. Joskus aikasemmin olen ehkä maininnut tulevista muutoksista työelämässä ja nyt niitä sitten alkoi tapahtua ja työt ja toimenkuvat muuttuikin kertaheitolla. Mulla on sellanen tunne, että niitä tulee vielä rutkasti lisää, ettei tämä tähän vielä päättynyt..
Siispä käsityötkin on edelleen vähän vaiheessa. Pääkallolapasesta irroitin juuri puikot ja se on vielä peukkua vailla, pitää illalla laittaa parille silmukat tulemaan. Muut esitellyt on edelleen vaiheessa.

Tein ostoksia viime viikolla, kun Annen kirpputorille eksyin. Sieltä osui silmiin yks vironvilla, josta heti tuli jotain häiritsevän tuttua mieleen, mutta mitä..? Sen verran ajatus vaivasi, että pistin kyselyä langasta ja muutaman päivän päästä mun postilaatikossa oli tällänen:

        2835177079_0f26ee8cc1.jpg?v=0

Sitten kun paketti ehti meille, niin tajusin, että miksi se mua niin kiusasi. Katsokaas:

        2835177013_8a1120acc6.jpg?v=0

Sukat on tehty vuosi sitten kesällä ja sormikkaat viime marraskuussa Austermann Stepistä. Tuliskohan tästä nyt sitten huivi.. vaikka Revontuli...?? Riittäisköhän lanka siihen..?

Jotain askarreltiin, kun pikkusisko kävi kyläilemässä, arvaako kukaan:
      
        2835176875_39b6275d69.jpg?v=0

Jaaha, siellä paistaisi aurinko, pitää lähteä pihailemaan. Vaikka kumminkin kohta sataa, niin silti toivottelen kaikille aurinkoista alkavaa viikkoa!

PS. ilmaan heitettiin ehdotus punaisesta jouluneuleesta kolmekymppiselle, trendikkäälle naiselle, ei saisi olla pitsiä, pitäisi olla sen verran ohut, että voi pitää sisälläkin, ehkä hiukan pörhöinen, noin vyötärönmittainen, ei telttamallia.. Mulla ei pollassa säteile, mutta tuliskos jonkun mieleen joku suhteellisen helppo, mutta silti hiukan mielenkiintoinen malli ja kiva lanka...??

PS 2: vaihdoin vanhan sivupohjan, kun en ole ehtinyt etsimään syksyisempää pohjaa keväänvihreän koivunoksan tilalle.