Yhden tekstin jo kirjoittelin tästä ja osasin onnistuneesti hävittää sen avaamalla toisen sivun linkittääkseni kertomukseni. Näitä siis vilautin eilen ja näistä piti puhumani tänään:
920848.jpg
Nämä valmistui keskiviikkona Jerichon aikaan. Montax viikkoo näitä sitten väänsinkään..? Toisaalta, tehtaaltahan tuli välillä Fifiä ja kämmekästä, nämäkin lepäsivät tapani mukaan välillä useita päiviä.
Tälläset niistä sitten tuli:
921065.jpg
Näät on siis Wetterhoffin Unisukat. Malli on sota-ajalta, jolloin kotijoukot neuloivat tälläisiä sukkia lähetettäväksi rintamalle. Sukat on suoraa pötköä, pituutta ilman jalkaa on 50 senttiä, kantapäätä  ei ole lainkaan, joten sopii jokaiseen jalkaan. Puikkoina 2,5 bambut, jotka on ihkuimmat mun omistamat puikot, pienestä koostaan huolimatta.
Ohjeen sain työkaverilta.
                   921060.jpg
Kuvan laadut on taas vähän sitä ja tätä, kun yritin ottaa salamalla ja ilman salamaa. Äh, en vain osaa.. mutta tältä ne näyttää meikäläisen norsunjaloissa.
Itselleni näitä alunperin tikuttelin, mutta nyt tulin ajatelleeksi, että joulupakettiinhan nämä voisi sulloa. Lahjan saaja on vielä hämärän peitossa, mutta lähipiiristä löytyy "henkilöitä", oikea osoite löytyy varmaan jouluun mennessä.
921063.jpg
Kivat nämä jokatapauksessa on, ihanat, pehmeät, lämpimät ja kauniit, tykkään kovasti.
Lämmittävät varmasti viluvarvasta talvipakkasilla. On muuten esitelty jo eilen sukkasodassa ;)

Nyt hetkeksi takaisin kutimen pariin (yllättäen eilen alkoi pikkusukkia pukata puikoille) ja kauppareissun jälkeen viikonlopun viettoon. Joku myrskykin piti tulla Ruotsin suunnalta, mutta meillä satoi yöllä ja nyt on poutainen, hieno ilma. Auringon säteitä odotellen..