Jeejee, vihdoinki tää toimii..
Tutustuin jo Flickriinkin ja sain kuvat siirrettyä sinne, jos täällä kuvansiirto-ongelma olis jatkunu pitkäänkin, mut nyt näyttää pelittävän..

Syyspuolella jossain vaiheessa Novita lähetti (kiitokseksi tilaajan hankkimisesta) pari kerää 7-veljeksen Kantria. Siittä sitten muodostui sukat isänpäiväpakettiin omalle isälle. Samaa lankaa oli ostettu tampereelle, ja siitä kerästä kasvoi hänelle lahjapipo. Sukista jäi lankaa ja isällä oli täs taannoin synttärit, joten tavoilleni tyypillisenä, ittetehty synttärilahja, ja yllättäen pari viikkoa synttäreitten jälkeen valmistuneena:
    1256990.jpg
Tuloksena oli siis lapaskynsikkäät ilman lapasosaa :) Ja on sille kaverikin:
    1256993.jpg
Ohje on Novitan neuleohjeista, puikkoina nelosen bambut.
Tiistaiehtoona alottelin (vai olikohan se maanantaina? ) ja torstaina päivällä päättelin langanpäät. Kiva ohje, paksujen puikkojen kanssa tuli nopsaan, kun olis vaan toimentunut tekemään, taidan laittaa toiset het samantien tulemaan.. tai täytyy ny kattoo, mitä keksii.. ;)

Nämä olivatkin tammikuun viimeinen valmistunut työ, näiden bloggaus vaan viipyi kuvansiirto-ongelmien takia.. Vieläkin siellä näyttää olevan jotain hankaluuksia, sillä olen siirtänyt tuon ekan kuvan nyt kolme kertaa ja aina on galleriasta tila vähentynyt, mutta vasta viimeinen kuva tuli näkyviin.. minneköhän ne muut kuvat on menneet...?

Tytär toivoo kaulahuivia, kolmiomallista, neulottua, shetlandin tapaista, mutta siinä pitää olla hapsut... mistäköhän sellasen ohjeen tempasen tähän hätään..? Fifi3:een hän tykästyi, mutta oliskohan muita vaihtoehtoja..?

Nyt, hyvää loppuiltaa, tää menee shettiksen kans viel hetkex soffalle, kahdeksas mallikerta menossa.