Monessa jutussa olen maininnut sukat, joita olen vääntänyt Austermann Step -langasta. Siinähän oli niitä jojobaöljyjä ja aaloe vera -juttuja. Nyt ne vihdoinkin ovat valmiit. Ja tälläiset niistä sitten tuli:
692628.jpg
Ihanat polvekeraidalliset Jepyn malliin.
Raidotuksessa ehkä hiukan eroavaisuuksia, mutta kaikenkaikkiaan olen melko tyytyväinen siihen, että suurin piirtein osasin napata oikeanmittaisen pätkän lankaa pois kerältä ennen kakkosen aloitusta.
692637.jpg
Tälläseltä ne näyttää mun pattikavioissakin, sukat suut pakkaa vaan olemaan liian tiukat, eli ei ihan nappiin onnistunut homma. Tietysti puikot, 2,5 numeroiset bambut, joista on muuten tulossa mun lempipuikkoni, on vähän pienet ja lankakin oli vähän ohkasta.. Toinen jutska mikä ei oikein onnistunut oli tää:
692634.jpg
Kantapää, toinen  tiimalasipari ikinä, näyttää mielestäni kivalta tässä, mutta jalassa:
692639.jpg
.. vaatii ehkä vähän vielä harjoitusta...?
En edes muista milloin tein ekan sukan ja pari pyrki puikoille monet kerrat mutta silmukoiden luonnissa tapahtui aina kämmi, joko jäi metrin pätkä lankaa roikkumaan, tai sitten se loppui kesken.. Taisi mennä kuukausi motivaatiota odottaessa, ja viime torstai-iltana meni luonti kerralla putkeen, lankaakin jäi juuri sopivasti päättelyn verran. Juhannusaattoiltapäivänä kyläreissulla ja vielä illalla kotona grillatessani tikutin sukan lähes loppuun, seuraavana aamuna päättelin sukan. Eli ei siinä sitten kauaa nokka tuhise kun saa tehtaan käymään.. :) Onko muuten jotain ikisinkun tai kenties jopa vanhanpiian elkeitä kun villasukkaa kutoo yksin kotona vuoden romanttisimpana  iltana??
692641.jpg
Kivat sukkaset :) Näitä pidetään vaan öisin, ettei heti joudu pesemään moisia arvokkaita ja kovan työn takana olleita sukkasia.

Mukavaa torstai-iltaa!