Huomentapäivää vaan kaikille!

Täällä on pidetty hiljaiseloa, touhuttu välillä pihalla ja edelleen tuo työnteko häiritsee harrastuksia.

Toki on neulottukin, melkein 600g Malibua on melkein valmiina toppina, mutta lähtee purkuun tämän päivityksen jälkeen. Tahdon vaan todistaa, että puikot on suihkineet, mutta koska olen tälläinen itseoppinut neuloja, enkä aikaisemmin tajunnut ottaa asiaa esille, niin tästä tulen nyt kärsimään.

Mittanauhan kerrottua todellakin totuuden viimeaikaisista syömisistä valitsin varmuuden vuoksi suurimman koon (virhe!), sillä en halunnut makkarankuorta itselleni. No sitten, mitään tiheyksiäkään en tietenkään testaillut (toinen virhe!), sillä aikaisemmin se on mennyt vyötteen kanssa melko kohdilleen. Nyt sitten jossain vaiheessa mietin, että mahtaako lanka riittääkään kun ohjeen mukaan ennen kainaloita pituus olisi 54 senttiä ja kerä riitti noin 10 senttiin neuletta. Työkaveri toi varakerän (eri värierää, mutta hyvä, että löysi, parivuotta vanhaa malibua ei enää monessa paikassa ole), ja siitäkin olen käyttänyt lähes puolet. Siinä neuletta iltaisin vääntäessä mietin, että tästä tulee kyllä aika iso.. tuleekohan liian iso.. mutta jatkoin vaan, kunnes viime viikolla päätin kokeilla.. Se meni hyvinkin reilusti t-paidan päälle ja jäi vielä tilaakin. Liisa sitten mittaili sitä ja viisaampana totesi, että siinä on vaatimattomat 20 senttiä liikaa leveyttä! Voitteko uskoa, että fiilis meni samantien?
3541137803_fc9776d72a.jpg?v=0

Eli tämän todistusaineiston jälkeen alkaa purkutyöt.

Ehkä aloitan alusta, ehkä en.. Huokaus. Onnistunkohan ikinä enää saamaan nappisuoritusta??

Mutta äitienpäivätkin olivatten, tein pikkuhuivin lahjaksi:

3541137787_dbb77ef037.jpg?v=0

Kerä Tennesseetä, koukku 3,5 ja hiukka silitysrautaa. Pituutta olisi saanut olla enemmän, leveyttä vähemmän. Bambusta huivi olisi ollut parempi, mutta paikallinen sekatavarakauppaketju ei ole Bambua saanut Novitalta. Pöh.

Paraphernaliat, kevätpäiväntasausyllätys ja palapontso vielä kesken.. leirikouluun keskiviikoksi pitäisi keksiä mukaan joku kiva käsityö.. Malibu kenties? Vai pitäisikö aloittaa joku ihan uusi...?

Eniveis, mukavaa kesäistä helatorstaiviikkoa!