Mua kyllä vähän hävettää... tunnustaa... yks juttu...
Tämä oli tämän päivän homman nimi:
725640.jpg
eli mansikoita piti pakastaa.. Huonoo tuuria oli se, että kaikki laatikkomansikat oli puolenpäivän aikaan loppu myyntipisteestä ja niitä jäätiin sitten odottelemaan. Ajateltiin lasten kanssa, että käydään Vapaa Valinnassa kattelemassa alevaatteita ja hakemassa yks synttärilahja samalla, kun kerran kylillä oltiin, mikä oli täysin.. sanonko mistä? Sieltä mihin aurinko ei paista :(
Siis joo.. ostettiin me se lahjakin.. Sitten ostettiin veljenpojalle body.. sopii muuten hyvin tään blomman kans yhteen.. ku vaan mahtus pojan päälle ens viikolla. Ihan kauhee ikävä on.. ku ei olla nähty pariin kuukauteen. Mahtaax hän olla tällänen...?
725644.jpg
Mut sitte.. Ihan vahingossa eksyin lankahyllylle päin, mutten edes menny Niiden hyllyjen väliin vaan olin ihan toisella puolella, kun yks niistä kieroista myyjistä tuli vastaan lykäten korillista lankaa edellään. Joo joo, ja kaiken lisäks siinä oli A4-kokoa oleva kyltti ALE ALE ALE. Siis mä en voinut sille mitään, mä en yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan.. Mun oli ihan pakko mennä kattomaan.. Woolii 1,50 kerä, Ainoo 2 euroo kerä, raidakasta 7-veljestä eri värejä 3,50-4,50 kerältä. Mä rohmusin ekalla kerralla 5 kerää punasta Woolii, sitä minttumaarii varten ja yhen raitaseiskaveikan. Joo, luit oikein, ekalla kerralla.. kun nääs menin parin tunnin pääst uudelleen *häpeää*. Sen verran ehdin järkeillä ja huomasin pientä suunnittelua harrastaa, et mietin mitä niistä tekisin ja paljonko niitä sieltä voisin ostaa ilman huonoa omaatuntoa. Reilu pari kymppiä meni tähän satsiin:
725643.jpg
... että onko se paljon vai vähän....?? Jos ajattelee, että tuossa on useita pareja villasukkia ja kämmekkäitä sekä ainakin 3 huivia niin eikse oo aika vähän? Eiks vaan? Ja jouluun on aikaa... ;)

Tässä bloggaamisen ohella yritän toipua tuosta ostosretkestä, keittelen mansikkamehua ja kudon sukkaa... tällästä:
725646.jpg
.. tätä kirjoittaessani mennään jo resorin kohdilla. Ystävätär saa siitä vihdoinkin omat synttärisukat (on sovitellut mun aikaisemmin neulomia sukkia niin monesti että ajattelin yllättää (?) hänetkin sukilla). Jännittää vaan, riittääkö tuo lanka.. ku en millään enää viittis mennä ostamaan vielä yhtä kerää.. vaikka sekin alennuksella olisi... :) Eilen illalla, kun tuota kantalappua väänsin, yritin muistella, milloin olisin tehnyt viimeksi sukat.. ja totesin, että siitä on kyllä aika pitkä aika.. Siksi varmaan niin himoissani tuota olgaa  nyt väännän..
Hiukan huonoa omaatuntoa potien pistin muuten vahingon kiertämään ;-p Heti kotiin päästyäni tekstasin siskolle: nyt äkkii vapikseen... ja se tais mennä... *hihittää*

Nonii.. kun tunnustukset tuli tehtyä, tää vetäytyy mansikkamehun tuoksuiseen keittiöön sukkansa kanssa odottelemaan lapsia vispipuurolle, todeten vain, että pikkutöiden neulominen ja sen myötä bloggaus jatkuu nähtävästi tulevaisuudessakin... :)
Illanjatkoja!

PS. Arvakkaas mitä tytär sanoi, ku näki mun ostokset? -Ostit sitte lankoja? Entäs ne mansikat?