Iltaa..
Tässäpä pieni tilannekatsaus, kun blogi ja sen pitäjä on elänyt jossakin epäsäännöllisen elämän kiemuroissa viimeiset pari viikkoa, oikeastaan melkeinpä koko lokakuun, ehtimättä tekemään käsitöitä tai päivittelemään blogia. Tai no käsitöitä on tehty ja sylissä jopa jotain valmistakin, mutta tää paljastetaan vasta viikonpäästä sunnuntaina ;)

Tässä siis listattuna kootut selitykset/selvitykset:
- Slipoverinkappaleet Novitan syyslehdestä on neulottu, yhdistäminen vain tökkii mutta eiköhän sekin vielä tässä jonain päivänä onnistu..
- isänpäivää pukkaa, lahja on valmiina (voitteko kuvitella, kerrankin jo viikkoa ennen, ettei viis minuuttia ennen lähtöä...?)
- Austermann Steppisormikas tulollaan, toinen käsine valmiina, toisen pikkusormea lähen kohta neulomaan.. langan loppuminen vaan jännittää, enkä viitsisi enää kokonaista kerää ostaa, mitenköhän tässä ämmän vielä käy.. (tästä jutussa vilauteltu keskeneräistä sormikasta, kuulutan myöhemmin jos lanka loppuu kuitenkin kesken ja tarvittisin apua..)
- Tilaustyön sain, torstaina ostin Fritidsgarnia, jonka kerin koneen käynnistyessä vyyhdiltä kerälle, ohje vaan ehti jo hukkumaan, mutta tätä pitäisi aloittaa seuraavaksi ja mieluiten saada huomenna valmiiksi..
- Jänestä täytellään, korvat on ehtineet hukkua tällä välillä, pitänee tehdä uudet.. muuten langat päätelty ja pitäisi vaan neulasta osaset kiinni toisiinsa
- Minttumaaria alottelin siitä ihanan värisestä Vuorelman Veto-langasta, mutta.. tyhmästä päästä kärsin enkä käsitä aloitusta.. yritin mutta purin sen pois.. en vain osaa..
- pariton punainen pikkusukka oottelee kaveria, jota ei ole vielä edes aloiteltuna..

Näillä siis mennään ja toivottavasti piakkoin saan kuvia edes jostain valmistuneesta.
Muista jutuista sen verran, että sukkasatoon jäi saldoksi 4 paria, viidettä kun en ehtinyt kuun loppuun mennessä saada päätökseen. Suhteellisen tyytyväinen olen, kahdet "isot" sukat ja kahdet pienet. Mulle on jotenkin vaikeaa tehdä juttuja "pakosta", paljon kivampaa on tehdä sellasta mihin innostus syttyy ihan yhtäkkiä. En ehtinyt tehdä niitä Venäjänkeräyksen sukkia tässä ajassa, vaikka niillä kuvittelin aloittavani koko jutun mutta.. kait niitä myöhemminkin voi lähettää, jos tästä tulee oikeen kunnon miestensukkadraivi päälle..?

Langattomaankin osallistuin ja siinä onnistuin ja yllättävän helposti kului kuukausi. Olen oikein tyytyväinen :) Tilanteessa varmasti auttoi se, että järjestelin lankani aivan syyskuun lopulla ja lankakorit on edelleen mun makkarin lattialla muistuttamassa yhdessä uuden vaa´an kanssa todellisuudesta :) Taidan yrittää jatkaa samaa rataa myös marraskuun..

Yksi mietinnän aihe on tulossa.. Joululahjojakin pitäisi alkaa pikkuhiljaa valmistella mutta tuntuu, että tässä on miljoona juttua ennen joululahjoja. Millä ihmeen ajalla niitäkin miettii ja tekee??
Lisäksi tänä vuonna meillä on tiukka taloudellinen tilanne joulun suhteen, johtuen tästä remontista. Kehittelin hyvän ja halvan joulukortti/lahja -idean ja voin esitellä sen täälläkin, jahka saan sen vaan toteutettua.. ;) Se tuskin toimii kenelläkään muulla, mutta mulle se on lähes ainut vaihtoehto..  perästä kuuluu ;)
Nyt rahakkaan (?) työviikonlopun jälkeen vapaapäivän viettoon ja .. öö.. minkähän aikaisemmin mainitun projektin pariin..? Vai pitäisikö aloittaa joku uusi.. kuten tyttärelle uudet lapaset...?
Ensi viikkoon!