Heipä hei ja mukavaa joulukuun alkua! Blogi on elellyt hiljaiseloa monta viikkoa, ei vaan ole ollut mitään esiteltävää ja tarinoita muista asioista en ole ehtinyt kirjoittelemaan.
Vieläkään valmista ei ole esiteltäväksi asti, mutta kohta valmistuu kaksi paria.. ja sitten vielä yhdet päälle..
Ennen kun ne on viimeistelty ja päätelty vähän muita kuulumisia.

Tässä on vietetty omia nimppareita ja synttäreitä ja itsepäisyyspäiviä, ompa oltu humpallakin ja huomenna taas mennään lempimusiikkia kuuntelemaan, pitkästä aikaa livenä. Johan tätä on jo odotettukin, kaveri hommas liput vissiin jo heinäkuussa :)
Tämä fiilistelykuva on kesän Tammerkosken sillalta, missä tunnelma oli näinkin sininen, ja sopii loistavasti  valtakunnan 90-vuotisteemaan... ;)
1114901.jpg
Big Brother on saatu päätökseen, mikä vaikuttaa lievästi iltarutiineihini, kun täysin aivoton neulonta-aika on loppunut. Muutenkin olen ollut väsynyt käsitöihin, väsynyt sotkuiseen huusholliin, väsynyt yksinäisyyteen, väsynyt kiukutteleviin lapsiin, töihin ja etenkin siihen, että aina on kiire. Kulunut viikko siis sisältänyt kaikkea edellämainittua (paitsi nimpparit oli jo pari viikkoa sitten), joten ei ihme, että äiti on vähän väsynyt :)

Tänään, kun on viimeinen arkivapaa ennen joulua (siis kyllä muutama vapaa vielä tulee olemaan, mutta lähempänä joulua vapaat menee siivouksiin ja leipomisiin), päätin, että nämä muutamat keskeneräiset saavat valmistua tänään ja pääsen tekemään ihan jotain muuta, olen niin totaalisen kypsynyt näihin nyt tekeillä oleviin. Käsiä jostain syystä taas särkee, joten täytyy vaihtaa hetkeksi mielenkiinnon kohdetta.
Eli, taidan laittaa lahjapajan pystyyn kun lapsetkin lähtivät viikonlopun viettoon.
Tästä lähtee:
1114859.jpg
Langasta tulee jotain, josta ei nyt ääneen puhuta. Isoilla puikoilla yksinkertainen malli, pitäisi valmistua viikonlopun aikana. Näytetään sitten loppukuusta.
Kuvassa myös Rakas ompelukoneeni, jonka entinen mieheni osti yhdistetyksi nimi/syntymä/joululahjaksi tyttären syntymän jälkeen marraskuussa v. 1996. Se on nyt siis huollettu, joten joulujuttuihin joutuu nyt osallistumaan hän. Ostin samalla kangaskaupassa käydessäni muutaman puuvillakangastilkun, idean pohjana kädentaitomessuilla muutama viikko sitten nähty laukku pikkutytölle joululahjaksi. Vihreästä kankaasta sitten edellisen pikkuveljelle samaa sarjaa, vaikkapa liikuntapussia.. tai jotain...
Ompelukoneesta pitää sen verran sanoa, että se on hyvä kone ollut, lasten ollessa pieniä ompelin heille paljon college/trikoosta vaatteita. Kunpa vielä olisi kiva kangaskauppa lähellä, mistä saisi edullisia kankaita ja muita ompelutarvikkeita.. Ja olisihan saumurikin kiva omistaa, tosin ehkä kannattaa miettiä, että mitäs sillä nyt tekisin, kun lapsetkin alkavat vaatia omanmaunmukaisia merkki/valmisvaatteita.

Toivottavasti huomenissa sitten nuo viimeisetkin peukalot keskeneräisissä on valmiina ja langanpäät pujoteltuina.. Pimeydestä ja vesisateesta huolimatta hyvää viikonloppua!