Lehmus on vihdoinkin valmis! Päättelin langat muistaakseni keskiviikkoiltana ja sen jälkeen olen pohtinut, kastellakko vaiko eikö, pingottaakko vaiko eikö, neuloilla vaiko lankaa pujottamalla.. Vielä en ole osannut päättää, kauankohan tässä vielä menee? Eilen yritin kuvata sitä, mutta tuli niin pimeitä kuvia, että täytyi säästää tähän päivään ja aurinkoon (seuraavaksi siis pihalle kuvailemaan!).

Uusi juttu on tänään alkanut ja se on myös uusi aikakausi mulle, nimittäin ensimmäinen blogiaikakauden tempaus, Sukkasato, alkaa tänään. Otin jo varaslähtöä tiistaina ja olen siitä asti tikutellut tälläistä:
867662.jpg
Turkoosinvärinen merinovillainen Lanett muuntuu tässä Wetterhoffin ohjeella unisukaksi. Tulee muuten ihana! Kun mulla on 2 kerää tuota kyseistä lankaa, ajattelin käyttää koko kerän yhteen sukkaan niin tulee helposti pidemmät varret ja kaikki lanka käytettyä. 2,5 numeron puikoilla neulottaessa menee kyllä aikaa, sillä tiistaina alottelin ja tämän tilanteen kuvasin noin tunti sitten.
867666.jpg
Nimesin nämä muuten BB-sukiksi, on tavallisen helppoa neulottavaa draamaa seuratessa. BB:han alkoi keskiviikkona ja tulee joka ilta, joten jos sen tunnin näitä joka ilta väännän, niin valmista pitäisi olla noin parissa viikossa. Sitten lisäksi tulee tiistaina Pako, keskiviikkona Jericho, torstaina Teho-osasto  sunnuntain tuplaBB:sta puhumattakaan, eli koskahan nää olis valmiit jos ahkerasti neuloo??
Eli kuten varmaan rivien välistä osaatte lukean, en ole telkkariohjelmiin koukussa vaan neulomiseen... :)

Alemmassa kuvassa näkyy myös eräs toinen uusi aikakausi, joka sekin alkoi tänään. Eräs Kauko on muuttanut meille, käveli reilu viikko sitten sisään, asettui paikoilleen ja siitä asti on rämissyt nuorisomusiikki meidän mökissä. Vaikka en vielä mielestäni mikään ikäloppu ämmä olekaan, en enää jaksa heti aamulla ja välittömästi töistä kotiin tullessa jumpjump-musiikkia kuunnella eli tässä varmaan raottui ensimmäistä kertaa se kuuluisa sukupolvien välinen kuilu..?
Kaukon ei olisi vielä tarvinnut tunkea meille, sillä meillä näkyy kaapelin kautta vielä monta kanavaa helmikuuhun asti (kuten esim. Eurosport, joka ei näy poxin kautta ennenkuin ostan sen kortin-tai-mikä-se-nyt-onkaan-jutun, mikä mun mielestä on kummallista). Mutta siitä voin tuulettaa, puolessa kuussa vielä kuuluin siihen porukkaan joilla ei digivastaanotinta ollut, eli mattimyöhäisenä tässäkin asiassa :)

Nyt jotain muuta puuhastelemaan ennen satasen viestin finaaleja, siinäkin muuten helppo neule on hyvä olla olemassa :)
Kivaa lauantaipäivää!