Tänään oli kiva päivä, fysioterapian jälkeen oli hyvä olo ja fiilis kaikin puolin, vaikka selkä ei vieläkään ole kunnossa ja kävelinkin samantien kaupoille toimittelemaan asioita.
Mielessä oli pari usb-muistitikkua (lehdessä mainostivat), tytär tarvitsi uuden hammasharjan, mun laskupino uuden kansion ja.. muutama Tennesseekerä uuden kodin.. *punottaa*.
Lisäksi, kun mulla on aina sakset hukassa, tai parsinneula tai ellei kumpikaan edellämainituista niin mittanauha sitten viimeistään on hukan teillä, niin ajattelin poiketa Tiimarissa kattelemassa, olisko kivoja koreja siihen tarkoitukseen.. No, kuvat kertokoot..
    1334599.jpg
Minkä mä sille voin, että Tennesseet oli tarjouksessa ja niin houkuttelevia, että pitihän ne siitä kotiin kantaa..
Koritkin on ihanat, isompi sitävarten, että kotona ollessa lankakerät ei pyörisi (?) pitkin lattiaa vaan on nätisti korissa. Ja pienempi, tällästä varten ostin pikkukorin:
    1334601.jpg
Eli sinne neulatyyny ja sakset ja mittanauha ja.. pistin sinne myös työpöydällä kieruttelevat ompelulangat ja nelosen bambupuikot noin rekvisiitaksi :) Sitten ostin paksumpaa askarteluhuopaa, tyhmää kun ei ollut muita nättejä värejä kun ruskea, mutta ajaahan tuo asiansa noin testimielessä. Siitä lisää myöhemmin, jos kohta vuoden muhinut idea saa tulta siipiensä alle. Pari pääsiäisruohopussia piti ostaa myös, sillä kaksi sai hintaan 1.20 mutta yksi olisi maksanut 2€, joten.. heittelen toisen pussin vaikka pihalle keväällä ;)

Kuvassa myös pari kukkaa, tytär innostui eilen virkkaamaan. Kovasti on yritystä sillä suunnalla käsin tekemisessä, isoäidinneliö on hällä nyt tekeillä. Ja tytär taitaa tulla äitiinsä, kun näki mun lankalaatikon, mistä mm. woolia löysin, kysyi silmät loistaen: saanko mä äiti tehdä niitä isoäidinlappuja noista kaikista langoista? Mä vähän repesin :)

Tässä muuten ne viimeiset lapaset valmiina:
          1334667.jpg
Seiskaveikkaa on harmaa ja valkoinen lanka, Jussia tuo tummanharmaa. Puikot nelosen bambut, silmukoita 44 ja ohje Novitan talvi 2007 -lehdestä. Kiva malli, mutta kolmannet kirjoneuleiset alko käydä hermoon.. Pääteltyjä lankoja.. liikaa!

No, neulesetistä sain ispiraation tehdä pari muutakin viittä vaille -työtä valmiiksi asti.
Tätä ensimmäistä ei ole mainittu blogissa varmaan koskaan, öö.. no ehkä pari vuotta on osat ollut neulottuina, mutta kellään ei ole ollut energiaa tehdä työtä loppuun asti.
    1334668.jpg
Kyseessä on Nallen neule Novitan kesä 2006 -lehdestä. Lanka on Tennesseetä (yllätys..??), puikoista ei ole mitään käsitystä enää. Neule on kyllä nätti, ja ihmettelin oikein, että olen osannut jo pari vuotta sitten tehdä tuollaista pitsikuviota.. Voisin harkita jopa itselleni samanlaista, ellen olisi varma siitä, etten jaksa tehdä sitä loppuun asti.. ja jälleen jäisi yksi keskeneräinen roikkumaan vaatehuoneen perille.
Hain uuden apulaiseni Beibi Börnin avukseni, sille tää mahtui päälle, kun oma nalleni on sellanen vesipäinen, seitkytluvun nallukka..
          1334669.jpg
Eilisen pornoilukuvan myötä tajusin laitaa Börnille housutkin jalkaan, sillä vaikka vauva makaa kehdossaan muuten alasti, niin kuvaan laitetaan kyllä housut jalkaan!!
Pari numeroa on hälle tämäkin liian iso mutta viis siitä, se on valmis. Jipijipi :)

No toinen sitten, ylhäällä kuvassa se jo vihlahtaa, on ollut kesken vaan jotakuinkin puoli vuotta. Kappaleet tässäkin tapauksessa valmiina, yhdistäminen vain puuttuu. Tai ei, korvat neulasin tänä aamuna tunteita ja töfniä katellessani. Kasauksen suoritin iltapäivällä. Nyt se on vihdoin valmis, Pupunen, samasta kesä 2006 -lehdestä.
          1334670.jpg
Kuva on näköjään vähän epätarkka, mutta you´ll get the point? Lankana Samos ja Palma (hyi yäk ja sitä jäi vieläkin), puikkoloisist luulisin neljää ja puolta käyttäneeni. Vajaa kerällinen tuohon menee, joten jämäkerittelyssä tuo on oiva ohje..
Tällähän on isoveli olemassa, viime kesänä tikuttelin samanlaisen ja silloin pohdittiin kysymystä, lähteekö meillä jänestehdas käyntiin. Voin kertoo, kovin tuottelias tuo tehdas ei toistaiseksi ole ollut :)

Huomenna sitten tarttis kyetä töihin, sairasloma loppuu ja koen olevani vähän paremmassa kunnossa mitä esim. alkuviikolla. Jos duuni ei vieläkään suju, terkkariin sitte taas, kyllä täytyy jo päästä röntgeniin tarkistamaan mikä siellä selässä oikein on.. Varasin muuten ajan kuntosalillekin, kovat on halut kuntoutua.
Voipi olla, ettei tässä nyt juuri mitään lähiaikoina valmistu, kun mikään ei oikein ole aktiivisesti kesken.. Jaykkarit on muuten puikoilla, voisinkin tutkailla vähän sitä kantapään ohjetta, osaisinkohan jatkaa vai puranko pois...?

Pakko nyt vielä hehkuttaa, fiilis on jotenkin erikoisen hyvä. Hymyilyttää ja se pitkästä aikaa tuntuu hassulta, kun monta viikkoa kyynel silmässä ja kaksinkerroin olen kulkenut vaivojeni kanssa. Ehkä auringonsäde osui tähänkin risukasaan. Ja kun tätä kuvaa katsoo, ei voi kuin hymyillä:
    1334671.jpg
(tuossa kuonossa on muuten sitä woolia, mistä aikaisemminkin ollut puhetta. Juu-u, sitä samaa.. Prkl!)

Hyvää viikonloppua!