Vihdoinkin jotain ihanaa valmista.. hellepäivän huivi, jota jo viimekesänä aloittelin ja tuossa keväällä päättelin. Hapsutus jäi maanantaille, siitä kuvaa eilen vilautinkin ja pingotus eiliselle. Laiskuuttani kostutin sumutinpullolla huivia ja ja asettelin venumaan kaksinkertaisena patjalle. Poika tuumas illalla ennen nukkumaan menoa, että mikä toi pyyhe sun sängyssä on.. Kun kysyin, mikä pyyhe niin poika vastasi, toi tiskirätti tai mikä se nyt onkaan mikä sun sängyllä on :)   Että lasten suusta ja niin edelleen.. :)
Sitten toinen kaveriksi, rinsessakämmekkäät Ullan ohjeen mukaan. Puikkoina 2,5 nron bambupuikot. Ranneparkaani ajattelin, kun rinsessat puikoille vein, vaikka tuskin puuvilla niin kovasti rannesärkyä helpottaa. Mutta kivat niistä tuli kuitenkin. On muuten riittoisaa toi kotiväki, mitäs seuraavaksi siitä tekasisin...?
Eli tälläsiä kuvia tiskirätistä ja rinsessaisista hanskoista:
692488.jpg
Huivin pituus 186 senttiä plus hapsut 19 senttiä. Onkohan ne hapsut liian pitkät...??
692490.jpg

692492.jpg
Sekä ylä- että alapuolella olevissa kuvissa näkyy huivissa virhe, mutta käytössä ei sitä huomaa.. kai.. :) Ja onhan se yhdenlainen käsityön leima... :-p
692495.jpg
Tuli kiva setti noista kahdesta yhdessä, oikein sellaset naiselliset. Näytänpä vielä erään poseerauskuvan  :)
692487.jpg
Harmillista kuvata sisätiloissa, auringonpaistekuvat on paljon kivampia..
Tähän loppuun vielä ulkokuvattuja rinsessakämmekkäitä..
692554.jpg
.. auts, aika epätarkka :(

692551.jpg
Tämä jo vähän parempi..
Eli tällässeet... tämä on hieno kuva, tyttären näkemys rinsessoista :
692549.jpg

Ja vaikka kuinka on rinsessakämmekkäät kyseessä, pojan mielestä ne olis hyvät maalivahdin hanskat kun lähtee pelaamaan jalkapalloa :)

Nyt perunoiden pesuun ja sitten taitaa tuo digimedianörtti tulla lipoverinsa kanssa kääntämään mun koneen nurin-väärinpuolin ja ravistelee sen tyhjäksi. En tiedä miten homma etenee, eteneekö lainkaan mutta toivottavasti illalla pääsen jo lueskelemaan suosikkiblogien päivitykset.
Teen loppuun vielä sukkapäivityksen huomiselle, kun nekin on jo valmiina, jos käy niin, että koneesta nousee tään tempun jälkeen sauhu..
Tulevista jutuista vielä sen verran, ettei tuloksia faktoreista vieläkään ja että kävin paikallisessa kangaskaupassa ostamassa esiliinakangasta.. Perästä kuuluupi.. ;)

"Käsityökästä" sadepäivää!