Noniin, vihdoinkin ne on päätelty ja peukalot neulottu ja kuvattu ja kuvatkin saatu koneelle.
Eli pääkallolapaset. Tälläiset niistä tuli:
1142827.jpg
Isoveljeä grafiitinharmaata ja luonnonvalkoista, metalliset puikot 5 resorissa ja 5,5 lapasosassa. Ohje tämän syksyn Novitalehdestä. Elämäni toiset kirjoneulelapaset ja sen kyllä huomaa :)  (ekat löytyy täältä) Pääkallolle ilmaantui näköjään sarvet tai mitkä nuo on, jotka tuolta lapasen yläreunasta pilkistää. Oikean käden lapasessa on tapahtunut virhe, puhumattakaan tässä jälkimmäisessä kuvassa näkyvistä langan kiristyksistä:
1142829.jpg
(niin mitkä kiristykset??) Kummankin lapasen vasemmassa reunassa käsiala löystyy luvattoman paljon ja tuo päättelyosio on aivan järkyttävä! Siinäpä syy, miksi lapasten loppuunsaattaminen vähän (?) viivästyi. Kunnes eräänä iltanan poikani näki lapaset ja kysyi, että kelle ne on ja kun saajasta ei ollut tietoa (tyttärelle näitä ajattelin joululahjaksi mutta hän ei kuulemma oikein pääkalloista välitä), lupasin pojalle nämät. Poika kyllä pyysi, että jos ne peukalot siihen vielä saisit niin sitte ne olis hyvät :p
No sitten tytärkin heräsi, "mä haluun noi, onks noi mulle?" ja tappelu oli pystyssä :)
Pojan pakettiin nämä sitten menee, sillä ennenkuin poika ehti näitä uudistaa, Tonttulapsi kipaisi nämät meiltä viedäkseen ne vielä Korvatunturille ja tuo sitten jouluna takaisin :)
Kait nämäkin lapaset käsiä lämmittää, vaikka langat vähän repsottaakin...?
Mutta siitä hyvilläni olen, että "uskalsin", nyt jo toisetkin suunnitelmissa sekä vähän yrityksissäkin, mutta ehkäpä niistä sitten joulun jälkeen..Nälkä kun kasvaa syödessä :)

Meilläkin on nyt liikkeellä hys-hys -juttuja, jotka on menossa Korvatunturille, joten niitä ei nyt esitellä.
Karusellihomma meni mönkään, puran sen ja yritän myöhemmin uudelleen.
Nyt aamulla innostuin taas, tälläkertaa ihanasta, itsevärjätystä Karamelliseiskaveljeksestä:
1142831.jpg
Tästähän olen yrittänyt jo jos jonkinlaista sukkaa yms. eikä oikein ole tuo "raidotus" onnistunut. Tänä aamuna kerä iski silmään, joulupakettiin sitä vielä yritän. Eli omanpäänmukaan Karamellipipoa tästä värkkään kummitytölle ja kappas kun tuleekin ihanaa :) Kuva on vähän pimeä, ilman salamaa oli pakko nappasta kun salaman kanssa kaikki värit hävis ties minne.

Tässä pikkuhiljaa tarttis joulusiivousta alotella, pari pakettia kummilapsille vielä toimitella, viikonlopuksi töihin ja sitten on vielä se viime hetki, joka mulle yleensä on hyvinkin tuotteliasta aikaa.. ;)
Sitä odotellessa toivottelen kaikille mukavia hetkiä jouluvalmisteluiden parissa!