Edit: Vaihdoin pohjaa ja muokkailin laatikoita, kiitos Kikille pohjasta :)

Joopa, varoitus, että tässä tulee kuvaton valivalikirjotus!
Lenkki jäi eilen tekemättä, oli paljon kivampi vuorotellen maata/istua/venytellä sohvalla/lattialla/sängyllä ja katella Hynttyitä yhteen kun lähteä tarpomaan tuonne lumen peittämälle jäälle.
Nyt sitten pyryttää vaakasuoraan, koko maailma on taas ihan lumessa ja kuka tekis lumityöt kun selkää jumittaa?
Aasinsiltana, selkä edelleen kipeenä ja hermot menossa. Luulin jo eilen, että alkaa parantumaan mutta eilinen ilta ja tämä aamu on kyllä ollut taas vaikeampia.. Vissiin olin enempi pystyssä kun oli helpompi olla ja nyt se kostaa taas.. eikun maate..
Vuodatuksen kuvatoiminto tökkii, olis valmista esiteltävää, muttakun kuvat ei näy. Pistää sekin pytyttämään, kun kuvahan on oleellinen asia tässä hommassa. Blogilistaa tässä aamukahvilla kahlatessani muillakin on samoja ongelmia. Kuten Villanne totesi, olen suosinut suomalaista.. mutta mulla on taipumus olla uskollinen sille, jonka oon valinnut ja kestää vastoinkäymiset, enkä vaihda sopivaksi havaittua kovin helpolla.. ja kun se blogger kerran on niin vaikea ;)

No, sitten niitä käsityöasioita. Sain valmiiksi kynsikkäät, joista sitten kuvaa kun värkki toimii. Purin spring shawlin tekeleen ja aloitin alusta, 6 kerrosta tehtynä ekaa vihjettä. Kuinkahan monta niitä on jo ilmestynyt..?
Sitten piti keksiä telkkarineule ja eräs messutuliainen on muistutellut olemassaolostaan jo muutamaan kertaan, joten illalla puikoille pöllähti taas.. tadaa: shetland triangle :). Kumma juttu, että se malli ei jätä mua rauhaan. Kolmas siis tulollaan ja nyt on tarkoituksena tehdä sen kokoinen, jossa lanka mielummin loppuu kesken, kuin jäisi joku tyhmä nöttönen jäljelle ;)

Mitäs sitten vielä.. no toinen päivitys tulee het, kun kuvat näkyy. Vai siirrynkö suoraan bloggeriin...? Viikonloppu menee täällä kotosalla, joten shetland voipi valmistua nopeammin kuin uskonkaan. Ja jos lunta riittää niin ehkä päivänvalossa pääsee kuvailemaankin..
Kirjoja on luettu ja taidanpa mennä taas vähän makuuasentoon, johan tässä pystyssä olinkin vajaan tunnin :)