Otimpa ja kuvasin eilisen hömpöttelyn tuloksia.. Tälläistä saatiin aikaan:
695160.jpg
Siinä se vajaa kerä Floricaa, grammoista en tiiä kun mulla ei oo minkään näköstä vaakaa..
Lievää värinvaihtelua näkyvissä jopa kuvassa, livenä tutkailin sitä ja jotenkin lanka on klimppiintynyt joistakin kohdin, ilmeisesti väriä jäänyt lankaan huuhtelusta huolimatta.
695167.jpg
Tässä ne seitsämän veljestä. Vyyhdin keskellä se vaaleampaan litkuun heitetty jämä, josta tuli ihana vaaleanpunainen kerä.. Jos oikein tarkkaan katsoo, lievää värieroa on edelleen havaittavissa. Vyyhdin värjätyt osat vielä vähän märkiä, joten siirsin sen pyykkitelineeltä lattian lämmitysluukun päälle kuivuttelemaan. Sormet jo syyhyää kerimään kerää, minkähänlainen siitä tulee :)
Tuo pikkukerä on lähes samanväristä kuin Novitan Wool, kuten tästä kuvasta voi nähdä:
695164.jpg
Tässä muuten kerät aikalailla oikean värisiä, ehkä alla oleva Florica on pikkasen liian punainen.
Ihania lankoja, katsohan vaikka:
695162.jpg
Vyyhdeistä keräkuvat tulee myöhemmin, jahka rannevaiva hellittää ja saan langat kerälle.

Siitä tulikin mieleeni, sairastupa on muuten taas pystyssä, eilen illalla en ottanut särkylääkettä ollenkaan ja nukuin aika huonosti. Heräilin vähän väliä, ehkäpä siksi, että asentoa muuttaessa havahduin nilkkasärkyyn. Aamulla taas kahvipannuvaiva iski, peukalon "juurta" sattuu ja kädet tuntuu jotenkin "turpeilta". Faktoreista toisen vastaus tullut ja on negatiivinen, tänään tai huomenna katsotaan tulehdusarvot uudelleen ja sitten mietitään mitä tehdä. Tänään en laittanut tukisukkia ollenkaan, ajattelin kokeilla miltä tuntuu päivä ilman niitä ja heti sängystä noustuani jalkasärky alkoi tuntua. Että.. vaikka tässä on ollut parempia päiviä, ilmeisesti ongelma on edelleen olemassa.. :(
Sateisen päivän tunnelmaan sopii myös se, että tein äsken naisten syöpävakuutuksen. Ainoa virallinen kysymys oli, onko teillä ollut tai todettu pahanlaatuisia solumuutoksia tai oletteko sairastanut syövän.. Satasen maksaa vuodessa ja korvaa kuulemma kyselemättä lääkärin tai erikoislääkärin (gynekologin) diagnosoiman naisten syövän kertakorvauksena.
No joo.. eiköhän siinä ollut jo asiaa kylliksi. Nyt puuhastelemaan jotain kivaa.. ne essukankaatkin odottavat vielä pussissa...

Päivänjatkoja!