Tässä se nyt on ihan valmiina, kummityttö 2-veen Dalecarlica -mekko:
            1001821.jpg
Lankana Nalle, puikot 3,5 metallipyöröt kahta eri pituutta. Kuvaa en mekosta tytön päällä vielä saanut, sillä kamera jäi kiireessä kotiin.
Höyryttelin ja venuttelin mekko-osaa höyryraudalla, on nyt aika nätti ja sileä. Isot reiät, joita siellä täällä oli, eivät näy nyt niin selkeästi. Mitäs vielä.. helma ei ehkä oo ihan paras mahdollinen, mutta kelvannee, en ole ennen moista pykäreunaa tehnytkään. Samaten uutena opin tekemään i-cord -nauhaa, joka osoittautui kivaksi ja todella helpoksi tavaksi neuloa nauhoja/kiinnitysnyörejä. Turhaan olen sitä pelännyt. Pesuohjeet unohdin laittaa pakettiin mukaan, sekin pitää vielä muistaa toimittaa perille.

Sitten muiden käsitöiden pariin. Slipoveri kokoa minä ihan loppusuoralla, yksi sormikas kokoa minä tehty, yksi pikkusukka joululahjapakettiin kokoa kummityttö tehty. Neljät sukat työkaverille pitäisi ottaa työn alle, jospa vielä yhet niistä ehtisin toimittaa sukkasatoon. Tytär tahtoisi uudet lapaset.

Nyt valmistautumaan soffannurkkatorkkumiseen tai ehkä jopa -neulomiseen, sillä viimeöiset humputtelut lokajouluissa pikkuhiljaa alkavat tuntua painona silmäluomissa. Mutta kivaa mulla oli, ette pysty edes arvaamaankaan ;)
Näilläeväin uuteen, alkavaan viikkoon, neulomuksellista viikkoa vaan kaikille!