Ei, en ole kuollut, on vaan vähän hiljaisempaa käsityötehtaalla. Kuvatkin on kuvaamatta liinasta ja sukista, mutta ehkä vielä jonain päivänä kun ei ole näin kova kiire ;)

Pinwheeliä pukkaa, tälläkertaa sitä mummokokoa. Puikkojen pitäs suihkia sataa, että saan sen valmiiksi ennen viikonloppua, sillä viikonloppuna on yllättäen töitä.. Joopajoo.. tekisi mieleni sanoa muutama valittu sana, mutta ehkä päädyn vaan murisemaan itsekseni.

Pihapuuhat on sekoittaneet mun pään, kylvin eilen avomaankurkkua ja kesäkurpitsan siemeniä, revin yhen pätkän aitaa pois ja levitin vanhan kompostikasan tasasex = sain (kuvittelen siis saavani) kasvimaan :) Lauantaina pesin ikkunoita ja puutarhakalusteita. Sitten oon lukenu, hurahdin ihan totaalisesti Khaled Hosseinin kirjaan Tuhat loistavaa aurinkoa. Tää ei ole ollenkaan sellasta kirjallisuutta mitä yleensä kahlaan, mutta tässä on jotain todella vangitsevaa. Kulttuuri tietenkin on aivan erilainen ja ehkä se varmaan on juuri se juju, periaatteessa samassa ajassa on Mariamin ja Lailan kanssa eletty ja aivan erilaista elämää. Luulen, että tämä pitää lukea vielä jossain vaiheessa uudelleen, onneksi ostin tämän etukäteiseksi äitienpäivälahjaksi itelleni ;) Suosittelen!

        1529593.jpg

Niin ja on siinä toinenkin sijoitus kuvassa.. kuulemma jos ei näe kauas, se ei ole vanhuuden merkki, lähinäön menetys on.. eli olen siis edelleen nuori :)

Jos kirjoista vielä sen verran, kun tää liittyy käsitöihin, että tilasin Bookplussasta Eeva Haaviston sata kansanomaista kuviokudinmallia melko tarkkaan kuukausi sitten. Silloin luvattiin, että toimitus kestää 2-4 viikkoa. Olen odottanut ja odottanut ja nyt se 4 viikkoa alkaa olla mennyttä eikä kirjaa kuulu ei näy. Ja minähän maksoinkin sen tilauksen yhteydessä. Laitoin lauantaina sähköpostia Bookplussaan ja sieltä oli tänään vastattu:

Kiitos tilauksesta. Valitettavasti emme pysty toimittamaan kirjaa Sata

kansanomaista kuviokudinmallia.
Kirjasta on mennyt painos loppuun. Lähettäisittekö meille tilinumeronne,
niin
hyvitämme kirjasta maksamanne rahat takaisin.

Prkl!! Laitoin vähän palautetta tilinumeron mukaan. Onkohan joku muu saanut nettikirjakaupoista tätä kirjaa? Kumma, että kun niillä on tiedossa nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerokin, niin miksi ei ole yhteyttä otettu ja rahoja palautettu?? Katsotaan, mitä sieltä vastataan. Ei taida tarvita kyseiseen paikkaan rahojaan tunkea toista kertaa.. ellei kirjoja tule uudelleen myyntiin ;)

Tällästä jorinaa.. nyt pittää mennä sulkemaan vintin ovi, tuuli heläyttänyt sen selälleen ja sieltä kuuluu kummitusmaisia ääniä, huuuu....
Kivvaa alkanutta viikkoa kaikille!