Uusi Novita möllötti tänään postilaatikossa! Olin ihan yllättynyt, viimeksi mulle tuli reilu viikko ilmestymispäivän jälkeen, nyt jo päivää ennen...? Paketti sisälsi myös syysextran lehden lisäksi.
Äkkiä selaillen Mambo-langasta oli monta ohjetta, Woolilla oli ihanan marjapuuron värinen sävy, Nalle colorista raisu violetti. Extra oli täynnä harmaan seiskaveikan eri sävyjä, erikoista mun mielestäni. Sillä harmaa on paikassaan ihan kiva mutta että lehtisen (äkkiä selaten) kaikki mallit oli siitä.. pöh..
713302.jpg
Noh.. yks blomma tuli tänään valmiix. Istuttiin siskon kans mein takapihalla ja pidettiin ulkonaneulontapäivä mikä oli tosi ihanaa. Aurinko paistoi ja tuuli tuiversi, ei ollut kuuma, ei kylmä, ei kärpäsiä, pelkästään ihanaa. Sitten tuli mein iskä, ja alkoi noin 3 vuotta suunnitteilla ollut varaston siivousurakka. (toim.huom. meidän varastossa on likipitäen  kymmenestä muutosta ylijääneet kamat plus 30 vuoden asumisesta tulleet "aarteet"). Ja me siivottiin se!! Peräkärryllinen roinaa kaatopaikalle, toinen kierrätykseen ja vihdoinkin sain tilaa omille joulukoristelleni. Sisko varmaan esittelee teille omia aarteitaan jossain vaiheessa, ainakin ymmärsin niin. Ja saatampa itekin teille jossain vaiheessa aarteitani esitellä ;)

Noniin.. nyt täytyy lähteä pojan kanssa iltakalaan, mukavaa torstai-iltaa!