Olen hengissä :) Loma alkaa aamulla.. neljä viikkoa.. Jospa nyt ressi helpottais ja jaksaisin hiukan enemmän kiinnostua eri asioista.

Käsitöitä on tehty, puikko silloin, toinen tällöin. Valmista ei ole tullut. Kaksi lapasta on tekeillä eeva haavistosta, eri mallia tietenkin, Floricasta ja Nallesta :) Kesäneule Butterflystä odottelee etukappaleiden silmukoita. Ei ehtinyt ennen lomaa valmiiksi, mutta jos näin lämpimiä päiviä alkaa olemaan niin rannalle siirrytään omien ja naapurinlasten kanssa, että ehkä se siitä.. ennen loman loppua.. ;)

Sitten piti aloittaa tietenkin vielä jotain uutta.. Sain kivan ohjeen, mutta siitä ei vielä sen enempää. Jottei kukaan arvaa, mitä on tekeillä niin otimpa kuvan vihjeeksi kun löysin kamerastani uusia ominaisuuksia. Liisa siitä muokkasi taideteoksen ja sijoitin sen Flickriin, vuodatuksen galleria ei taas osoittanut elonmerkkejä:
       
        2685603681_20d74512d0.jpg?v=0

Tässä sitten räpsäys viimeviikolta legendakeikalta Tammerfestiltä:

        2685646755_24269a9afc.jpg?v=0

Vissi ero kuvissa :)

Näihin Legendaarisiin tunnelmiin teidät jättäen, tuoreet sämpylät odottaa. Käsityötä sekin, kun niitä pyörittelee iltapalaksi lapsille. Aurinkoista alkavaa viikkoa!