Sukat tuli valmiiksi, viime hetkillä ennen loman loppumista. Noin 12 tunnin kuluttua tää kaivaa lähtökuoppia palatakseen virkistyneenä ja levänneenä (?) työpaikalle, ahertaakseen taas vuoden muurahaisena työpaikan arvoasteikon alimmalla sijalla. Loma oli kyllä ihan kiva, vaikkei paljon tullut matkusteltua, enempi meni sairastellessa. Mutta mikä ihaninta, sain olla kotona :) Talvella, kun lapsilla harrastuksia ja ite olen  epäsäännöllisesti töissä, tuntuu siltä, niinkuin kotona kävisi vain kääntämässä ja aina pitää olla menossa jonnekkin. Nyt olen rauhottunut, rentoutunut, kutonut ja levännyt koko kuukauden, ollut lasten kanssa ja takia kotona, menotkin olleet vähän vähemmällä oikeastaan koko kesän. Toisaalta harmittaa mennä töihin, luppopäivät loppuu ja stressi työstä ja kodista alkaa taas. Eihän se kesä vielä tähän lopu mutta ihan tuossa tuokiossa ollaan elokuulla ja koulut alkaa. Mutta se siitä narinasta.. valitan myöhemmin lisää kun työt kaatuu päälle :)

Eli asiaan.. ne sukat:
739401.jpg
Pitsisukat Nalle Colorista, puikot 3,5 bambusellaset. Viimeksi ihmettelin, että miksi ihmeessä olen ostanut tätä lankaa ja vielä 2 kerää. Edelleenkään en muista :(  No, niinku näette, kerällä se on.. on.. no.. ihan kivaa.. kun on neulojana noviisi, eikä osaa ajatella miltä raidat näyttää valmiissa neuleessa. Kuva ei kerro ihan kaikkea, mutta muissakin blogeissa on tätä lankaa neulottu. Ylempi kuva on on otettu sisällä, värit on ehkä lievästi liian kirkkaat, pakko oli ottaa salamalla, mutta ei lanka paljon parantunut ulkokuvassakaan:
739398.jpg
Nämä päänsärkyä aiheuttavat sukat ei jää tähän taloon, keksin kutoessani näille uhrin :) Tädillä on elokuun alussa synttärit... ;) En ajatellut sen kummemmin ketään onnellista sukan saajaa, kun alotin ekan sukan, tarkoituksena oli vaan tuhota vanhaa lankaa ja kokeilla uutta mallia. Tulokseen olen kuitenkin melko tyytyväinen, ekan sukan kantapään jälkeen huomasin, että mallineule olikin yllättäen jäänyt päähän vaikka ohje näytti tosi hankalalta. Lisäksi mulla kävi sellainen kämmi, mitä yleensä mulle ei käy, eli huomasin jossain vaiheessa, että olinkin vääntänyt sukkaa jo pikkuvarpaan ohi ja sukansaajalla on melkein samankokoinen koipi kun mulla. Kavennuksilla tuli siis kiire, sädekavennusta harrastin joka toisella kerroksella ja sukan kärjestä tuli mielestäni ihan kiva.
Vielä yksi kuva, joka ehkä vihjaisee millä konstilla sukantekoa on vauhditettu eilen ehtoolla ;)
739400.jpg
Erikoisen hyvin näkyy tuo levottomuus tuossa langassa. Ja kun sitä vielä vähän jäikin, mietin, että siellä Vapaa valinnan alekorissa oli vaaleanvihreää Nallea, jospa sitä ja tuota änkkäisin samaan sukkaan.. Jospa sellainen sukka ei kävisi niin silmille..

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

PS. Mikähän mua vaivaa, kun olen saanut nimipäivälahjan ja 2 synttärilahjaa valmiiksi monta viikkoa ennen h-hetkeä?? Yksi päivänsankari olisi vielä pehmeää pakettia vailla, joten jotain pikaista, kesäistä ja naisellista pitäisi keksiä (ja ehtiä myös tehdä ennen ensiviikonloppua).. Ideoita...?