Jippiaaj-jei *ulvoo*

Anni muisti mua pienellä paketilla tiistaina. Tässä on senverran ollut elämässä haipakkaa, ettei ole ehtinyt kameran kanssa tsuumailla, puhumattakaan puikkojen heilutuksesta. Kisaväsymystä on liikkeellä ja turnauskestävyys on muutenkin vähän koetuksella, en pysty tekemään käsitöitä kun niin jänniä pelejä. Tänään nukahdin sohvalle kun talo hiljeni ja lapset lähti omille teilleen. Ruokakin kärvähti uunissa kun meirän äiti kuorsaa :)

Niin se paketti.. se oli ilmestynyt postilaatikkoon tiistaina. Olin töihin lähdössä, kun ajattelin kiertää vielä postilaatikon kautta.. jotenkin oli "sellainen" olo. Muut postit sai jäädä, nappasin vain sen kevyen ja pehmeän yllärin. Ensimmäiseksi sieltä purskahti sylin täydeltä teepusseja.. sitten siellä oli lankaa, ihanaa Kitten Mohairia (ei mulla ole ennen Kitteniä ollutkaan), suklaata ja kiva kortti :) Oih.. päiväni oli pelastettu. Katsokaa nyt ite:

        1559853.jpg

Niih, ei nyt näy sitä mariannesuklaapatukkaa, kun eilen pojan jalkapallotreenireissulla söin sen.. Mutta voin kertoa, hyvää oli :)
Yksi teepusseistakin on jo hävinnyt, sillä vaikken muuten teeihmisiä olekaan, tällä kelillä tee lämmittää kivasti.
Kiitoksia kovasti Anni, oli todella mukava päivän piristys :)
Mietin jo, että mitäs tuosta mohairista sitten tulisi.. sopisi hyvin tyttären kesämekon kaveriksi.. tai jos kumminkin tekisi jotain itselle.. Pittää katella, jahka saan nää edelliset valmiiksi.

Edellisistä sen verran, että (yllättäen?) pinwheel ei valmistunut äitienpäiväksi, toinen hiha jäi puuttumaan.. Mutta tabletit olen ottanut nyt työn alle, se puuttuva neljäskin on pikkuhiljaa kasvanut viimepäivinä ja kaksi muuta on saanut valkoiset reunukset, että kohta mulla on valmiina virkatut tabletit pääsiäistä varten :)
Sukat päättelemättä. Liina kastelematta. Eli puuhaa riittää :)

Nyt vähän tiskailemaan ja muuten touhuilemaan, jotta voi sitten virkkailla teho-osaston parissa.
Kivaa aurinkoista iltaa kaikille!