Anna hyvän kiertää :)

Homma menee siis niin, että viisi ensimmäiseksi tähän kommentoinutta saa minulta jotain pientä itsetehtyä. Jujuna hommassa on se, että jokainen osallistuja laittaa samanlaisen ilmoituksen blogiinsa ja tekee myös viidelle ilmoittautujalle jotain jne.

Minusta on ainakin todella mukava ilahduttaa ihmisiä pienillä lahjoilla. Eikö teistäkin? Mukaan siis vaan ja annetaan hyvän kiertää!

Puikkokoukun sukulaisuus melkeinpä velvoittaa osallistumaan, hältä nappasin tään, voidaan sitte vaihdella lahjoja keskenämme ellen saa muita innostumaan :)

Vielä tähän loppuun pikku käsityökommentti: se äitienpäivälahjaksi ajateltu, neulottu liina ei edisty :( oon taas kerroksella 33 enkä pääse eteenpäin.. eka puikko ja alkupäässä kuviota yks silmukka liikaa ja kun pudotin yhden pois sekä alku- että loppupäästä, puikon loppupäästä puuttuu silmukka :(  Vielä en suostunut luovuttamaan, antaa sen nyt hautua hiukan ja yritän vaikka ehtoolla uudelleen..

Nyt takas pyykki- ym.koti ja pihahommiin, on muuten ihana päivä pestä pyykkiä! Tunti ja koneellinen t- ynnä muita trikoopaitoja oli niin sileitä, kuivia ja hyväntuoksuisia. Äsken levittelin pyyhkeitä ja nyt kone surruttaa lasten ulkoilu- ja talvitakkeja.

Että laittakeehan hyvä kiertämään, mulla on jo mietintämyssy päässä, et mitä kivaa keksisin pikkulahjoiksi. Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa!