Heippa kaikki langanvärjäystä harrastavat!
Kuljeskelin "puutarhassani" äsken aamukahvikupin kanssa ja totesin siellä olevan erikoisen paljon nokkospitoista kasvustoa. Olenkin monena päivänä miettinyt voiko nokkosilla värjätä lankaa? Käykö se samaan tapaan kuin koivunlehdillä alunan kanssa? Mulla olisi nimittäin 15g alunaa vielä varastossa ja ajatuksena oli, että vielä värjäisin toisen satsin koivunlehtilankaa mutta nyt tekisi mieli kokeilla noita nokkosia. Kommentoikaahan, jos tiedätte sopiiko aluna nokkosten kanssa tai laittakaa linkkejä jos nokkosilla värjääminen ylipäätään onnistuu. Olisin kovin kiitollinen :)

Täällä on loma loppumaisillaan ja kumma kyllä, nilkkaturvotus lisääntyy.. Kovasti yritän vielä yhtä villasukkaparia saada loppuun ennen töihin paluuta. Toisen sukan sain juuri kavenneltua ja kaveria on syntymässä puikoilla mutta.. Onko vielä olemassa sellaista kun Miss Rumasukka -kisa? Tämä pari voisi lähteä ainakin karsintakierrokselle mukaan. Mikä ihme mun päässä on napsahtanut, että oon ostanut 2 kerää tämän väristä lankaa? Toisesta tein viime jouluksi kummitytölle slipoverin ja säärystimet. Kyllähän slipoverikerästä jäi lankaa, mutta olen onnistuneesti hukannut sen :) Tämä toinen kokonainen on kierutellut ties kuinka kauan kaapin perällä ja ihan hyvästä syystä. Kerällä se on ihan ok, mutta voi yäk, mitä se on puikoilla!
Noniin, nyt tämäkin projekti on julkistettu ja jospa tämän voimalla saisin sukalle parin aikaiseksi :)

Lopuksi tilannekatsaus muista töistä. Huivi odottaa vieläkin viimeistelyä, jospa tänään saisin itsestäni sen verran, että heittäisin sen venumaan ja saisin kunnon kuvan aikaiseksi. Lehmus ei ole edistynyt ollenkaan viime päivinä, pitää vissiin heittää masiinaan joku leffa ja oikein istuu soffalle sitä vääntämään.
Ja vielä loppuun, käytiin eilen lasten kanssa Raumalla, Citymarketissa oli taas paljon lankoja alennuksessa ja.. iiks.. ostin 250g ruskeaa Bambua, kun halvalla sai, sillä Vapaa valinta myy 3,50 ja sittarissa oli 2,65 eli euron halvemmalla!! Siitäkin ehkä sitten jotain huivia.. mutta millä ajalla??

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!