Noniin.. peba on nyt runnottu siihen kuntoon, ettei huomenna tai ylihuomenna pyöräilyä harrasteta. Ajeltiin kamun kanssa kauniiden maisemien reunustamaa pyörätietä ja matkaa kertyi huomaamatta lähes 40 kilometriä. Katsokaapa vaikka:

633405.jpg
Täytyy kyllä tunnustaa, etten yhtään muista mistä kohtaa tämä on napattu, mutta puiden takana siintää järvi, jonka rantaviivaa pyörätie seurasi koko matkan, välillä kauempaa, välillä lähempää.
Ihania kesän värejä ja tunnelmia, aurinko paistaa, vauhdissa pieni tuulenvire viilentää kuumottavaa nassua, ojanpientareet voikukkia (tai niitä hahtuvaisia) tulvillaan, jostain luikersi pyöräilijän nenään herkullisen grillauksen tuoksu, mutta vahvimpana kaikesta se kuuman ja kesäisen kangasmetsän tuoksu. Sen haistaneet tietävät mistä puhun. Kesästä :)
Tälläisen maiseman ääreen pysähdyttiin kahville, ja voitte varmaan uskoa että kahvi maistui hyvältä :)
633425.jpg
Varpaita tuli liotettua järvivedessä, vaikka siinä vähän siitepölyä olikin. Vesi oli ihanan kylmää, virkisti mukavasti, mieli teki uimaan, mutta ehkäpä sitä vielä ehtii..

Mutta nyt paluu asiaan, että tämähän oli käsityöblogi (vaikka hömpöttelyähän tuo ylläoleva tekstikin on).
633460.jpg
Tässä isoäidin tilkuista virkattu kassinen, josta kerroin muistaakseni tässä tarinassa.
Lankoina siis jemmasta löytyneet Violat, väreinä liila, vaaleanpunainen sekä luonnonvalkoinen. Nuori herrani nappasi heti laukun omaan käyttöönsä, osa langoista vieläkin päättelemätä mutta kassi on jo menossa mukana, sinne mahtuu kivasti pari pikkuautoa, jääkiekkofiguureja ja ties mitä pikkupoikien aarteita. Ja jotten kenenkään mielenrauha tässä järkkyisi, kassi siis liikkuu väliä omahuone-olohuone-keittiö-takkahuone eli missään yleisillä paikoilla poikani ei tämän kanssa liiku :)

Tässä sitten toinen valmistunut, josta tarinaa tässä:
633533.jpg
Eli se liinanen jonka olen virkannut vuosia sitten ja joka oli valmiina mutta pingoittamatta siellä pahaisessa pahvilaatikossa. Tälläinen kaunotar siitä tuli. Yritän keksiä jostain sellaista aikaa, että ehtisin sen toisenkin kuvassa esiintyvän virkkuun saada valmiiksi. Tuskin siinäkään kauaa aikaa menisi, suurin työ taitaa olla etsiä lehti, josta löydän ohjeen..

Sellaisia juttuja.. Seuraavassa jutussa taas enempi hömpöttelyä, joista niistäkin olen kuvia napsinut. Katotaan  nyt mitä keksin.. Nyt aikaisemmin päivällä mainitun työn pariin.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)