En muista, mitä komppasin kaapista kun vastaan tuli eräs keskeneräinen työ.. siihen piti olla yksi irto-osa vielä olemassa, mutta nyt en löydä sitä mistään. Onneksi löytyi vielä pieni nöttönen lankaa ja ohjekin on tallessa.. mutta mitä veikkaatte, riittääkö lanka...?
1326104.jpg
Pitäsi vielä neulasta ainakin samanverran lisää ja pikkasen leventääkin neulomusta..

Edelliset lapaset pitäisi vielä päätellä ja vähän höyrytellä. Piratet poika nappas aamulla käteensä kouluun lähtiessään, kiljaisi vaan "ihanaa, pinkkiä!" :)

Muuten ei mitään uutta. Selkää taas särkee säteillen jalkaan, uusi lääke on nähtävästi vielä niin pienellä annoksella, ettei se auta. Aamusella paistoi kivasti aurinko ja lähdinkin kävelylenkille hakemaan ruokahalua, kun sekin on kadoksissa.. samaten Nukku-Matti on päättänyt kiertää tämän majan, parina yönä kahden jälkeen uni tullut.. Toikkaron lenkin jälkeen pihallani, mietiskellen tulevaa kevättä ja tutkiskellen puita ja pensaita. Kunnes.. silmään osui jotain erikoista..
1326094.jpg
Ihme murua.. mitä toi on..?? Katselin vähän aikaa ympärilleni, kunnes huomasin pojan siirtäneen langanvärjäyskattilani vähän matkan päähän omiin puuhiinsa. Meinasin vaan käydä hakemassa kattilan parempaan talteen mutta..
1326096.jpg
.. millaiseksi se onkaan mennyt??
1326098.jpg
Pohja ihan muhkuroilla, maali lähtenyt ja ruostettakin jo pinnassa.. ja kun käänsin sen toisinpäin..
1326100.jpg
.. YÖKS!! Mun kattila! Mun ihana, äidin perua oleva retroperunakeittokattila on pi-lal-la!
1326102.jpg
Miten tämänmuotoisella ja -näköisellä kattilalla nyt enää lankoja värjäillään??
Olen vähän niinkuin pahoilla mielin.. retrokattila ei vissiin tykännyt 2000-luvun keraamisesta liedestä.. taitaa olla ihan oma moka :(    Pöh..

Sellasta sairaslomaa täällä, seuraavaksi jotain valmistakin, jookos?