Slipoveri on siis valmis, kuvattu ja päällä pidetty. On lämmin ja ihana. Ja malli oli helppo. Ja nopea (vaikka aloitinkin jo lokakuussa).
Ohje löytyy Novitan syksy 2007 -lehdestä, jossa se on toteutettu Kuura-langasta. Kuura ei oikein ollu mun mieleen, jotenki oon kyllästyny Teddyn tyyppisiin lankoihin. Isoon Veljekseen taas ihastuin, kuten jo aikaisemminkin taisin kertoa, joten vaikka tiheydet eivät oikein täsmänneet, niin grafiitinharmaasta Isoveljestä tämä sitten muodostui. Puikkoina ihanat kutosen Addit, kertakaikkiaan ihanasti niillä lanka luisti.
Ongelmiakin oli matkassa, muistatteko tämän onnettomuuden?
1065593.jpg
Joo, eli vaikka tein isoimmalla ohjeella kun noita "lihaksia" on eteen ja kylkiin siunaantunut, niin ajattelin varoix leventää vielä etukappaletta (muistaakseni) 8 silmukalla kummaltakin puolen. Tottahan sitten unohdin ne omatekemät silmukanlisäykset ja kaventelin kaula-aukkoa ja kädenteitä vain ohjeen mukaan. Siksi siis etukappaleen olkaimet eivät takakappaleeseen oikein sopinut. Otti vähän päähän ja heitinkin kappaleet kaapin perälle muutamaksi kuukaudeksi, kunnes jossain vaiheessa joulun jälkeen päätin tehdä asialle jotain. Purin etukappaleen v-aukkoon asti ja kaventelin silmukoita sydämeni kyllyydestä nyt pois, kuka tietää, menikö kenties muutama ylimääräinenkin siinä samalla. Eihän se ollut kuin muutaman tunnin homma ja kaiken liotuksen ja venutuksen ja parsinneulankäytön jälkeen se näyttää tältä: 

       1222562.jpg
Niinkuin sanoin, ihana ja lämmin, mutta.. LIIAN LYHYT!!
Juuh.. vaikka mietin tiheyksiä aloittaessani, samaten kun huomasin etukappaletta leventää enemmän itelleni sopivaksi niin en tajunnut, että voisin pituuttakin mittailla eikä vaan tehdä ohjeen mukaan.
No, mitäs nyt? Onks kellään mitään ideoita?
Kotona tätä kyllä voi pitää mutta julkisille paikoille ei taida olla asiaa. Aivankuin slipoveri olisi parinumeroa liian pieni vaikka se on tosi mukava ja kaikinpuolin muuten hyvä, mutta vaan liian lyhyt.
Oliskohan siinä ideaa, että jos poimisin silmukat alareunasta ja jatkaisin vaikkapa ainaoikein neuleella? Sisko ehdotti et jos virkkaisin tähän jotain.. ?
Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan ;)

Mitäs muita juttuja tässä nyt on...? Niin, uusi keskusyksikkö raksuttelee tuolla jaloissa, mikä on hieno juttu nyt, hän on kovin hiljainen ja siro. Pitkää ikää hälle toivon ;) Ja kiitokset logistiikkavastaavalle ja insinöörilleen :)
Yksi sukka on kantapään jälkeisessä tilassa, toinen odottelee jo valmiina (ei pääteltynä). Spring Shawlia ei ole kukaan tehnyt pariin viikkoon, kun jostain ilmestyi 3 ylimääräistä silmukkaa, eikä ne mene siitä nyt mihinkään.. :(  Öö.. sitten ei olekaan mitään muuta kait kesken... Hmm.. jotain pitäisi siis keksiä ;)
Mukavaa viikonlopun jatkoa, tää tyttö taitaa lähteä vähän kierrokselle ;)