Joo-o, ei menty töihin ei.. vain muutama tunti edellisen postauksen jälkeen se alkoi. Ensin minä, tunnin päästä tytär. Vuorotellen. Puolentunnin välein, jollei toisesta niin toisesta päästä. Tyttärellä kävi tuuri, hän vaan oksensi. Lievää dramatiikkaa oli ilmassa, sillä meillä on vaan yksi vessa, mutta onneksi vuorottelu toimi hyvin, eikä kumpikaan tarvinnut pesuvatia mihinkään tarkoitukseen. Ja poika, hän nukkui autuaallisen tietämättömänä kaikesta hulinasta muualla kodissa.

Tänään, niinkuin eilenkin, on sohvailtu tyttären kanssa urakalla, Harry Pottereita luettu ja telkkaa kateltu. Käsitöitä en oo jaksanut ees ajatella. Olgasukka muistuttaa liikaa edellisöisestä. Mutta pyykkiä on pakko jo pestä ja perunamuusia jauhelihakastikkeella syntyi tässä illalla. Voin kertoa, maistui aika hyvältä. Laitoin paljon aromisuolaa ja sipulia joukkoon :)

Jos niitä käsitöitäkin sitten..
Pikkunen vilautus tekeillä olevasta:
        1477518.jpg
Sehän on kuin jättikokoinen pannumyssy ilta-auringossa :p
(oli muuten vaikea keksiä, miten tään kuvaisi, kun leveyttä alkaa jo olemaan aika lailla, mutta pyöröpuikko vetää sitä kurttuun)

Katiija esitteli yhtenä päivänä Pinwheelin ja siitäkös tykästyin. Ohjekin vaikutti (ainakin alkuun) sellaiselta, että mäkin ymmärrän ja onneksi mesen päässä on ihana sisko, joka on auttanut ohjeonkelmissa.
Kaivelin seiskaveikkakoria ja sain idean kummityttökokoisesta neuletakista..
Nelossukkiksilla aloitin keskiviikkona, bambut vaihtui kuuskymmentä senttiseen pyöröön ja nyt on 80-senttinen Addi kehissä. Hihojen tienoilla tuli vähän käsitysvaikeuksia, mutta aikani pähkäiltyä jätin vain silmukat langalle ja loin silmukoita tarpeellisen määrän takaisin puikolle. Homma oli luonnollisesti vähän vaiheessa sairastapauksen johdosta, mutta nyt iltasella olen taas jaksanut heilutella puikkoja.
Tätä kirjoittaessani olen vaihtanut uuden värin ja kerrokset alkaa olemaan aika pitkiä tehdä pelkkää nurjaa. Äsken huomasin, että olin kesken nurjan kerroksen vaihtanut oikeaan neuleeseen kahteen eri kertaan, joten jouduin puolikierrosta purkamaan. Onneksi Sami laulatti hyviä biisejä, meni purkuhommatkin joutuisammin. Mutta enempi kuin purkuhomma mua harmittaa tuo väritys. Kuka iankaikkinen käski laittaa luonnonvalkosta tuonne joukkoon? Se olis paljon paremman näkönen ilman tuota luonnonvalkosta raitaa.. Mur.. mutta en pura pois!

Eipä tässä kait mitään muuta tälläkertaa, mä jatkan nestetankkausta, sillä painosta tipahti nelisen kiloa reilussa vuorokaudessa.
Aurinkoista viikonloppua!