Pitkät, rentouttavat pyhät alkaa olla ohi, tänä vuonna ei osunut yhtään työpäivää pääsiäisen aikaan, mikä on suoranainen ihme (yleensä jonain pääsiäisen päivänä on saanut töihin suunnistaa). 4 päivää kotona lasten kanssa touhuilua, harrastelua, kokkailua, telkkaria ja lukemista. Nenää olis voinut enempi näyttää ulkona mutta jahka ilmat lämpiää vielä vähän ni pihalla saa sitten touhuta mielinmäärin.

Eilen ja lauantaina häärättiin nukketalon kanssa, suunniteltiin ja etsittiin tarvikkeita sekä huonekaluja. Vaan niitä viimeksimainittuja ei sitten täältä löytynyt. Täytyy varmaan lähteä oikein johonkin kaupunkiin kattelemaan..
Koitampa liittää tähän Meidän möksän kuvan: 505511.jpg
eli tätä sitten kalustamaan...  muutama "kalu" lapsuudesta pääsi toistaiseksi katon alle, suurimman osan lykkäsin takaisin pussiin ja roskiin, sen verran vääntyneitä ja kellastuneita 70-luvun muovikalut ovat. Tarkoitus on siis yrittää kehitellä kalustusta/sisustusta ja jos tuntuu, että homma on kivaa ja näpräys onnistuu, niin sitten pyritään hankkimaan uusi "mökki", johon suunnitellaan sitte vähän enempi kaikenlaista omannäköistä. Mutta itseni tuntien, parempi aloittaa jo olemassa olevasta, innostus saattaa lopahtaa jo ennen vappua :)

Tänään sain vihdoinkin valmiiksi Ailit, joita olen useamman viikon "valmistanut". Näistä piti tulla NuorelleMiehelle lapaset, hän kun pyysi Rauman Lukon väreillä kudottuja lapasia. No, niinhän siinä sitten kävi, että nämä lähtevätkin serkkupojalle, taitavat sopia paremmin pienemmän miehen käteen (sitäpaitti sisarensa sai jo hiihtolomalla omat Ailit joten pakko se on toisellekkin sellaset vääntää). Näät on tehty Langasta, jonka poika löysi vaatehuoneesta ja jossa ei ole enää vyötteitä. Luulisin kuitenkin, että kyseessä on Nalle ja.. voiskohan tuo sininen olla Jussi...? Myöskään puikkokoosta ei ole varmuutta, taitaa olla 3,5 (yllättäen on se mittari hukassa..tai ei se hukassa oo vaan kirjanmerkkinä jossain.. ko. kirja vaan on hukassa). Nonii.. siis tälläset: 505627.jpg
Peukut on tarkoituksella eriväriä :) lankaa on vielä vaikka miten jäljellä. Nämä ovat muuten kolmannet tälläset lapaset, ekat ja tokat meni vähä (?) pieleen kun niitä vyötteettömiä lankoja on tuolla vaatehuoneessa useampia keriä ja silmämääräisesti arvioimalla langan paksuutta on vaikea arvioida. Eikä mulla oo niinpaljoo innostusta että jotain tilkkua kokeilisin.. :)

No johan tuli asiaa.. nyt valmistautumaan työviikkoon ja miettimään mitä käsityötä seuraavaksi aloittaisi. Mieli tekisi opetella sormikkaiden tekoa itselle (olis muuten ihana lankakin tiedossa).. tai on muutama (?) keskeneräinen tuolla korissa, niissäkin olisi tekemistä.. *pohtii*..
 
Illanjatkoja!

Ps. tämä kun on tällästä opettelua, niin noi linkkijutut on vähän vaikeita.. yritin kyllä linkittää Ullan sivun mutta.. tässä esikatselussa se ei näy, teinkö jotain väärin vai näkyneekö se sitten julkaistussa tekstissä...?