672670.jpg

Tyttären kevätjuhla-asusteeksi tuli tehtyä Jepyn kesähiha tällä ohjeella. Puikot oli muistaakseni vitosen numeroiset ja lankana Novitan Oliviaa, jota sain tuhottua muutamaa metriä vaille 100g.
Silmukoita oli se pienin määrä 43, pituutta en taaskaan ymmärtänyt mitata, mutta aikaa kului muutama ilta.
Alareuna jotenkin menee runttuun, mutta mahtaako kastelu/pingotus auttaa siihen? Kun hihattimen kääntää toiseen asentoon, runttuilu siirtyy hiusten alle niskaan ja hihatin näyttää päällä paremmalta :)
Tässä hiha vielä edestä:

672685.jpg

Tytöllä muuten uus kesämekko päällä, hänen ostoksensa reissulta. Mekko ja hihatin sopivat hyvin yhteen, sillä mekko on olkapäät paljastavaa mallia.
Sellanen hihatin, oli kiva homma ja edistyikin vauhdilla kun oli deadline ja silmukoita suht vähän puikolla ja paksuhko lanka ja puikot. Jes, tälläsestä käsityöstä mä tykkään :)

Nyt vähän hakusessa mihin seuraavaksi ryhtyisin.Tai on oikeastaan ollut jo useamman päivän.

Tiedotusta vielä sairastuvalta: Nilkan turvotus jatkuu ja valitettavasti kipu ranteessa on siirtynyt peukalon juureen, joten kutominen vähän hankalaa. Aamulla lääkäristä sain sairaslomaa juhannuksen yli ja tulehduskipulääkekuurin, ja jo eka pilleri tuntu helpottavan painetta ja kipua nilkoissa. Nytpä mietitään, meneekö tämä sairasloma omavastuun piikkiin vai  onko tämä sellainen asia, että kesälomaa pitää siirtää..? Sinänsä mulle ihan sama, kun kuitenkin makaisin keinussa ja lukisin kirjoja, ehkä vähän käsitöitä vääntäisin. Harmittaa vaan, että matonpesut, ikkunanpesut ja saunanpesut plus kaikki muu mitä juhannukseksi on tavattu tehdä jää nyt kyllä tekemättä. Lisäksi harmittaa lasten takia, mitä kaikkea suunniteltiin lomalla puuhasteltavaksi ja nyt äiti vaan potee koipiaan. Autokin tarttis katsastusta, pari viikkoa aikaa hoitaa se pois alta.. :(

Sellastahan se on, tää elämä.. joskus menee huonosti ja joskus to-del-la huonosti :)
Parempaa päivää odotellessa..