Hihii.. kyllä tätä tyttöä nyt onnestaa.. Viime tiistaina Päivänsäde muisti mua paketilla, tänään tuli taas paketti. Osallistuin joku aika sitten IsoGnun synttäriarvontaan ja sielläkin onni suosi :)
Nyt pitää varmaan tarkistaa lotto, oliskohan sielläkin jotain, sillä ei kahta ilman kolmatta ;)

Tänään tosiaan oli marimekkoinen paketti pöydällä, kun tulin töistä. Edes känkkäränkkätautinen esiteini ei saanut mua suuttumaan, vaikka aika lailla yritti. Iiks.. Kattokaa!

        1571302.jpg

Seiskaveikkaa (mun lankaa!), Fabelia (ekat ikinä!), palmikkopuikkopari, neuloja (mistä tiesitkin, että mun päättelyneula on aina hukassa?) ja alimmaisena Geishalevy (lempisuklaata!). Lankojen värit on lemppareita, tykkään sinisestä ja punaisesta. Kortin tekstikin oli niin tuttua:
"Hän laittoi villasukat jalkaansa, kömpi peiton alle, avasi kirjan ja katosi hymyillen".
Kotona mulla on lähes aina villasukat jalassa ja luenkin jonkun verran, usein kun löytyy hyvä kirja, siihen uppoutuu kokonaan. Suklaa (Geisha) on mulle varsinainen intohimo, en millään malttaisi odottaa, että ollaan syöty, ennenkuin hotkaisen levyn :)
On melkeinpä pakko koeajaa neulat päättelemällä Oksennus-Olgat ja sitten keksiä jotain palmikkojutskaa puikoille, että saan kokeilla palmikkopuikkojen käyttöä.

Kiitos IsoGnu *halaa*