Nyt vihdoinkin voin "esitellä" Novitan kesä 2006:n olleen ohjeen mukaan virkatut tabletit. Nämähän oli ne pääsiäiskäyttöön suunnitellut.. jotka  kuitenkin sattuneesta syystä taidan laittaa juhannuksena keittiön pöydälle.. ;) Nyt kuvauksen ajaksi laitoin tabletit terassille aurinkoon, kun keittiönpöydän on vallannut hillitön pyykkivuori, mutta keräsin nopsaan pois, sen verran siite- ja muuta pölyä leijuu ilmassa.

        1605938.jpg
              (joku kesäkukkapurkki pöydällä olis voinu olla nätti...)

Langat Tennesseetä, koukku kolme-ja-puoli. Kivat tuli, ei nyt täydelliset, mutta käyttökelpoiset. Aikaa meni luvattoman paljon, loppujen lopuksi prässäilin ja silittelin noita äsken noin kolme minuuttia.. sukkelaa, etten sitä aikaa aikaisemmin ole löytänyt.

Aamulla pääsi käsittelyyn myös viimeistelemätön neulottu liina. Sekin on ollut jo jonkin aikaa valmiina korissa, mutta nyt se on esittelykunnossa ja näyttää tältä:

        1605940.jpg

Sama malli kun viimeksikin ja Kotiväkeä tämäkin, ohje on itseasiassa samasta lehdestä kun noi tabletit. Puikot oli kolmoset ja eebenpuuta, koukku kolme-ja-puoli (se on vissiin saanut vakipaikan mun käsityökorissa..). Kummasti numeroa isommat puikot kasvattaa liinan kokoa, tässä vielä kummatkin liinat yhdessä:

        1605939.jpg

Mun mielestä pinkki on kivampi.. Tää vois olla potentiaalinen lahjaneule, sen verran hyvin onnistui.

Loppuun vielä pahoittelut omasta käytöksestä, kun tässä nyt on viime aikoina kovastipaljon esitelty ostoksia ja arpavoittoja eikä juurikaan käsitöitä, harva varmaan jaksaa pelkästään lankaostoksista lukea. Mutta näät on pakko näyttää, kuva kertokoon, että nyt mullakin on "NE"!
    
        1605942.jpg

Sukkakuvausta lähen tästä harrastelemaan, niitä sitten seuraavaksi.
Edelleen aurinkoisia päiviä kaikille!