Meillä kävi eilen Vieras:
1155890.jpg
Yllättäen pukki toi mullekin paketteja, suklaata, yöpuvun, kasvovoidetta, hammastikkuja (joo-o, "pitkätukka" oli vitsikäs), käsipyyhkeitä ja pannunalusia. Itse ostin itelleni Liza Marklundin Elinkautisen.

Muutama ittetehty juttu eksyi joulupaketteihin tänä vuonna.
Isän vaimo sai nämät unisukat, joita itse en loppujenlopuksi malttanutkaan pitää (siivoan niiiiiin harvoin, että Lanett-sukat on turhan hienot meikäläiselle).
Pojan paketista löytyi ne noin viikko sitten esitellyt pääkallolapaset. Joku oli tehnyt sukat samaa sarjaa, en yhtään tiedä kuka, mutta jännittävä yhteensattuma :)

Tyttären kaveri sai viimeinkin kämmekkäät, joista on ollut puhetta jo syksyllä:
1155882.jpg
Kolmosen eebenpuisilla puikoilla väänsin viikonloppuna Novitan Wool-neliraidasta Liisan ohjeella. Tuli ihan kivat, vaikka tuo langan väritys on ottanu kuuppaan koko sen ajan, mitä olen ko. lankaa omistanut. Pari kerää olen joskus erehtynyt sitä ostamaan, mutta nyt se on muutamaa pikkunöttöstä lukuun ottamatta tuhottu, JES!

Kummityttö sitten sai näiden sukkien lisäksi itsetehdyn karamellipipon, jossa poseeraa Rita-nukke:
1155886.jpg
Pipo on käsityökaupan ohjetta muokaten, itsevärjätystä seiskaveikasta. Valmistui nopeaan, näitä tulee syntymään hyvinkin lisää :)
Lisäksi jälkitoimitukseen menee samasta langasta lapaset, tein nimittäin yhdet, mutta totesin, että ne ovatkin vauvamallia, täytyy tehdä uudet kaksivuotiaan kokoiset.

Sitten vielä esittelisin tyttären koulussa tekemän joulukoristeen, josta kotona syntyi myös oma versio (jota en harmi vaan ehtinyt kuvaamaan, kun tyttö oli jo sen paketoinut ja toimittanut kaverilleen)
1155910.jpg
Eli vähän kangasta, hiukan pahvia, lankaa ja neula.. ihana joulukoriste on valmis :) Vaatii vaan vähän mielikuvitusta..

No, mitäs muuta??
Yksi paketti on vielä avaamatta, joten siitä sitten, kun se on avattu, että Liisa pankaas tullen jo tänne ;)
Rentouttavaa Joulupäivää kaikille, nauttikaa joulukinkusta ja kynttilöistä, uusista yöpaidoista ja suklaasta. Ja tietenkin käsitöistä. Nyt on Joulu!