Klara wappen och dricka bara vatten!

Mulla oli tällä viikolla pari seminaaripäivää Tampereella ja aina oppii uutta. Koska ammattitutkinnon vaatimuksiin kuuluu tarvittavien asioitten esittely toisella kotimaisella sekä yhdellä ulkomaankielellä ja yllättäen toi ruattin kiälen taito on hiukka puutteellista, niin pittää muistella kaikkia mahdollisia ruotsinkielen sanoja. Täytyy mm. tehdä kirjallisia tehtäviä, jotka tarkistaa joku kielenoppinut, ja sitten jos tarvetta on, saan ruotsin opiskelumateriaalin kotiin CoolEnkun luulen menevän hiukan paremmin, sillä osaan puhuen toimittaa asioita sen verran, että vastapuolikin käsittää, kielioppisäännöistä en muista tuon taivaallistakaan..

No juu, siis asiaan. Tampereen reissua ajatellen väkersin huivin. Joku voi muistaa sen kauheettoman bambuhulabaloon, johon sukelsin syksyllä. Bambuahan ostin halvennuksesta puolen muovikassillisen verran, á 1€ per kerä. Kivasti tuohon kevätpäiväntasaushuiviin (mikä muuten odottaa edelleen viimeisen vihjeen neulomista) on asettautunut keltasta bambua eikä kaikenkaikkiaan montaakaan bambukerää ole enää siitä satsista jäljellä, joten päätin ottaa loputkin tuhouksen alle.

Noniin, etsin kivaa, kevyttä keväthuivin mallia, ja kuin vahingossa kesäNovitasta osui silmiin virkattu bambuhuivi. Tadaa, koukku ja kerät esiin ja hommiin. Perjantaina aloittelin, olin viikonlopun töissä enkä kovin montaa tuntia aikaa kaikenkaikkiaan käyttänyt, kun tiistaina illalla piilottelin langanpäät. Keskiviikkoaamu valkeni kalseana Tampereella, joten huivi oli hyvä pistää kaulaan Silmänisku

3491896586_18298816b7.jpg?v=0

Kaksi kerää bambua ja 3,5 numeron koukku. Blogissa sopiikin esitellä ananaskuvioinen huivi, varsinkin kun bloginpitäjä on unohtanut ananazin kaksvuotissynttäritkin ihan totaalisesti..

3491896618_56288e13c0.jpg?v=0

Tarkempia kuvia ei nyt esitetä, sillä siinä on uskomattoman paljon virheitä Nolostunut mutta kukaan asiasta tietämätön niitä ei välttämättä huomaa..

Tampereen reissulle piti saada joku retkikäsityö, eikä mitään sopivaa ollut kesken. Piti siis aloittaa jotain uutta, mutta mitä? Revontuli kiehtoo, on jo pitkään kiehtonut, mutta sen alku oli sen verran vaivalloinen, etten sitä lähtenyt tekemään. Sukkakiintiö on nyt hiukan täynnä, samaten lapaset ei oikein ole nyt ajankohtaisia.. huivikin virkkautui valmiiksi.. Tuli suuri ongelma, että mitäs nyt..

Lankavarastoa kaivellessani se idea tuli.. eteen hyppäsi nimittäin puoli kiloa Malibua. Sen ostin viime kesänä alennushinnalla ja tarkoituksena oli kilpa-yhteisneulonta Liisan kanssa. Ööö, Liisan vastaava on jo kuulemma siirtynyt eteenpäin, mun on nyt vasta puikolla. Ai mitenni oon hidas??

3491896646_a891f940a4.jpg?v=0

Tiistaina aloitin ja nyt jo kaksisataa kiinnitetty, kolmattasataa grammaa neuloskelen.. Jännittää kuinka lanka riittää, kun kaikenkaikkiaan tuota on se ohjeessa mainittu 500g eikä yhtään enempää..

Ei muutakun neulomisiin.. ihanan vapunpäivän ilta vielä edessä.