Viikonlopun kivat kelit houkuttelivat pihalle. Lauantaina oli ihan törkeen hieno päivä, ihan kesäfiilistä pukkas pintaan, kun sortseissa otin päivätorkut keinussa ja ihan ilman peittoa. Vähän sain malibuneulettakin edistettyä, mutta pelko alkaa hiipiä niinsanotusti perseeseen langanriittävyyden takia. Sunnuntaina olikin vilposempi ilma ja tässä eilisen käsityötä:

3499390223_078628898a.jpg?v=0

Penkki, pöytä ja toinen tuoli tuli öljyttyä, mutta sitten alkoi oikea käsi ilmoitella vaivoistaan ja lopetin homman kesken, jotta säästyisin hirvittäviltä käsikivuilta.

3499390257_6135af1a11.jpg?v=0

Tässä siis tuoli ennen ja jälkeen.

Noh, noi pihahommat on mulle sellasta, että kun alotan, siitä ei loppua tule. Otin sitten haravan siihen vaivaiseen käteeni ja aloin siivota jokin aika sitten kaadetun tuijan juurilta jätteitä pois. No niin, kymmenkunta kottikärryllistä myöhemmin totesin, että kättä särkee niin vietävästi, mutten sittenkään malttanut jättää hommaa sikseen (järkyttävät määrät jää tuijasta maatumatonta silppua!!).

3499390285_65b262d095.jpg?v=0

Kun sain juuret rapsutettua puhtaaksi, niin jatkoinpa haravoimista vielä omenapuun alta.. Sitten vielä vähän painavaa malibuneuletta tanssien seurana ja .. seuraavaksi Buranaa suuhun ja saunaan. Nyt aamulla oli hiukan parempi käsi, mutta voi autuas, selkä on ihan jumissa Kieli ulkona

Että valivali, mutta puutarhakalusteet on komeet (jahka saan viimeisenkin tuolin öljyttyä, toivottavasti öljy riittää..). En tiedä, kuinka vanhat ne on, mutta epäilisin jotain kymmentä vuotta vähintään. Nyt ne on kuin uudet, kiitos tikkurilan ruskean kalusteöljyn!