Ihana kesäpäivä meidän takaterassilla. Aamukahvin kera nautiskelin MeNaiset lehteä (maksoi euron ja on täynnä hömppää, en tilaisi, en jaksanut edes selata loppuun). Ihana aurinko pilkisteli talon takaa ja lämmitti villasukkaisia varpaita siirtyen pikkuhiljaa sääriin ja olkapäähän, jolloin huivi oli pakko ottaa pois harteilta. Ihanaa kun kesä on täällä! Ihanaa kun on terassi, jossa saan istua ihan omassa rauhassa, tukka pystyssä, yöpaita päällä ja KUTOA kenenkään häiritsemättä!

Kuvailin eilen taas tekeleitäni, pitää tänään käydä siirtämässä tänne teidän iloksenne (jos ehtii.. vähän kiirutta näin sinkkuviikolla). Se ihana ja elämäni kallein lanka Grignasco Merinosilk on nyt keritty vyyhdeltä kerälle ja suunnitelmakin on sille olemassa. Mutta kun lanka oli niin kallista ja ohutta, ajattelin kerrankin tehdä ensin koevedoksen suunnitelmasta. Siksipä perjantai-iltana hain taas esille uudet puikot, kerän valkoista Floricaa ja aloitin jälleen jotain uutta. Siitä sitten kuvaa muiden otosten mukana. Työ etenee joutuisasti, ohjeessa sanotaan valmiissa työssä ennen päättelykerrosta olevan 213 silmukkaa, mulla nyt tässäkohtaa vajaa sata. Nyt on valitettavasti pakko keskeyttää neulomisaamu ja lähteä pyöräretkelle, kun tuli eilen luvattua ja jatkaa myöhemmin iltapäivällä. Silloin voinkin jo siirtyä terassilta keinun katoksen alle ja ottaa vaikka pienet päivätirsat neulomusten lomassa huilatessani pyöräilyn rasittamaa peräpäätä.

Surffasin muutaman käsityöblogin tässä samalla ja löysin julkkiskoneen, ja olen myös Tanja Poutiainen, kuten Riikkakin. Viimeiseksi tuli "ruudukko" (jonka jo hukkasin) mutta ruksi oli kohdassa kuivahko! Siis minäkö muka kuivahko?? *repee*

Aurinkoista ja neulomuksellista Sunnuntaipäivää kaikille!