Jaaha, sitä on Vuodatus muuttanut muotoaan kovasti. Ja ilmeisesti jotain häikkää edelleen on blogien päivittymisessä, koska GoogleReaderissa aina välillä on useita Vuodatuksen kirjoituksia päivittynyt uudelleen, mistähän sekin johtuu..
Sillon Vuodatuksen duunaamisen jälkeisenä aamuna oli GoogleReaderissa muistaakseni 80 uutta blogikirjoitusta. Samana iltana niitä oli 667, joten ei ollut illalla tarvetta ottaa kirjaa käteensä.. Nauru
(haa.. täällä on hymiöitä...!!)

Nojuu, sitte asiaan.. kokeillaan, osaanko tään kanssa toimia..

Pakkaset kiristyivät yllättäen uutena vuotena ja meidän perheessä kaivettiin luistimet esille. Arvata saattaa, ettei kummankaan luistimet mahtuneet jalkaan, joten viime lauantaina sitten käytiin luistinostoksilla. Noh, sen verran reilut sitten ostettiin että villasukat mahtuisi ja kas kummaa.. suutarin lapset ja silleen.. ei mun mukulilla oo tavallisia villasukkia!!

Mua on pitkään houkutellut noi Ullan Ruuturaitasukat. Raitalankaa ei ole yhtään kokonaista kerää, mutta jättiraitaa on muutaman vuoden takaa ja siitä ja vaaleanpunaisesta jämäkerästä ajattelin ruuturaidat tehdä.
Sukka valmistuikin nopsakkaasti lempipuikoilla (3,5 nron bambut), mutta voi kauhistus.. ei niistä tullut yhtä nättiä kun alkuperäiset.. ei niistä tullut nättejä ollenkaan.. Ennen venuttelua ja höyryttelyä ne ei olleet edes sopivat tyttärelle, mutta sovitellaan jahka hän koulusta kotiutuu.Yritin sitten kuitenkin helposta kirjoneuleesta innostuneena tehdä toiset, mutta isommat.. sama jättiraita, mutta vaaleansininen pohjalanka.. Voi jee, se vasta rumasukkaa olikin. Purin pois kantapään jälkeen ku alko niin ahistaa.. ei niin rumia voi kenellekään edes antaa.. en edes turnauksen arpajaispalkinnoksi kehtaa moisia viedä.

Alkaa muuten tuo vaaleanpunainen seiskaveikka kypsyttämään, oon tehnyt siitä ainakin jo baskerin ja lapaset ja nyt tähän käytin sitä ja yhteen pinwheelin raakileeseenkin sitä on kulunut. Ja vielä sitä on yksi kokonainen kerä ja muutama pieni nyssykkä.. koskahan pääsisin siitä eroon..??

Hienon naisen arkisukat on vaiheessa, jokohan tätä saisi ruveta päättelemään ja aloittelemaan sille paria..?

       

Innostuin eilen illalla tiskirätteilemään..  Knitted Round Cloth kevätvärissä. Samat puikot kun sukissa, syksymmällä hamstrattua, vyötteetöntä bambua. Pikkusen virhettäkin siihen mahtuu, mutta kiva väri ja käteensopiva malli, lankakin oli tosi ihkua.Pakko laittaa toinenkin kuva, se on ku aurinko.
Lähdenkin tästä raivaamaan tiskipöytää.. PusuPs. kiitos edellisistä kommenteista, bamburätti vähensi kokonaisten kerien saldoa, mutta sitten tässä mieleen on tullut yks ja toinen kerä, jota ei ole laskettu tuohon kokonaispainoon.. lisätä pitäisi vielä 250g eli pitääpä tässä yrittää ahkerasti noita villasukkia neuloskella.