Syyskuuta täältä Länsi-Suomesta!

Täällä on puikot kilkanneet, pitkästä aikaa enemmän kun vain kerroksen silloin, toisen tällöin.

Ekana joltain urheilureissulta hyppäs koriin tuo Novitan marjaretkistä Lakka. Siitä tuli lopulta epäonnistuneet tavissukat. Epäonnistuneet, sillä kantapäistä puuttui silmukoita. Puikot oli 2.5 bambut ja nopsakkaasti tuntui etenevän tuo sukka. Ja toinenkin.

Tiimalasikantapää, onnistuikin suht kivasti. Tosin kantapäästä tuli melko snadi, sillä siirtelin silmukoita puikolta toiselle ja kantapäähän tuli neljä silmukkaa vähemmän kuin mitä tuossa jalan päällä..

Noh, ei aina voi onnistua. Jäänevät odottamaan sopivankokoista koipea, mikä olis päältä turvonnut ja kantapäästä ruipelo

Sitten innostuin kirjoneulelapasista. Seiskaveikka on jonkin aikaa kuiskaillut mulle, että joko olis aika.. Yhtenä päivänä sit pomppas puikoille seiskaveikka kirjoneulelapasina. Lempibambubuigoilla 3.5 tuli nopeesti valmista, siitä mä tykkään, ja malli oli kiva ja mieleenpainuva (Eeva Haavistosta nro 42).

Värejä en saanut ikuistettua tässä kiireessä oikein, mutta seuraavassa kuvassa vähän parempi vaikkei sekään vielä oikea:

Oikeasti langat on hyvin tummanruskeaa ja herkullisen tai ehkä lämpimän oranssia. Menee varmaan kaverille kiitokseksi mustista viinimarjoista.

Sitten on 80-prosenttisesti valmiina yhen lapaset, odottavat vaan huovutusta ja peukut puuttuu yhestä toisesta projektista, joten niistä sitten seuraavaksi. Nyt töihin, minkähän kerän sinne ottais mukaan.. siellä on niin kovaa remonttia meneillään, että ruokatauolla on kiva kilkutella ees viis minuttia rauhassa..

Aurinkoista alkavaa viikkoa!