Nyt täytyy sanoa, että nykyajan tietotekniikka on kätevää.. Jos oma kone ei toimi, ni tökkää piuha kaverin koneeseen ja jo toimii :)
Nyt äkkii tekeleet näytille ennenku sähköt katkee tai jotain muuta vastaavaa pääsee tapahtumaan:
Eli.. äitienpäivälahja mummolle:
573559.jpg
Taannoin kun mainitsin, että ostin virkkauslankaa ja Lean virkkausideat vapunaattona niin tässä tulos, isompi liina on vielä pingottamatta mutta pienempi on pingottamatta nätti.
Sitten äitikälle on tulossa tälläinen:573566.jpg
Tässä on 3.versio ko. liinasta.. Kuva on muutaman päivän vanha ja nyt mennään jo B-kuviossa, eka puikko neulottuna ja seuraavaksi siirryn 3.puikolle. Työ on tosi kiva, tykkään kovasti ja kaivoin jo viime kesän lehden esille, jotta saisin itelleni Neovius liinan samalla tavalla puikoilla kutoen.

Harmikseni huomasin, että Vappuna pingotetun liinan kuvaa en siirtänyt tälle koneelle, joten sitä en voi nyt näyttää, mutta ehkä jokin toinen päivä..
Tässä se mun "telkkari"työ.. jota en kyllä ole paljon tästä eteenpäin saanut. Äitienpäivälahjat ovat vieneet niin paljon aikaa että tämä saa nyt odottaa.. Eli feather and fun -huivi.
573583.jpg
Kuvan punainen ei ole ehkä ihan oikea sävy mutta sohvatyynyä vasten näkyy kuvio mielestäni todella hyvin, samaten se värin vaihtuvuus, sillä väri on kylmä punainen ja siinä on sinistä sävyä mukana.

Tällästä tänään.. palataan taas, kuvilla tai ilman..