Pikkusisko oli tässä taannoin korukurssilla, ja vonkasin hänen tekemään mulle korvikset. Sainkin postitse muutaman päivän kuluttua yhet ihanat korvikset (paketissa oli muutakin, en ole unohtanut korvausta!).  Ehkäpä sattumaa, ehkä omaa tyhmyyttä, mutta hukkasin samana iltana toisen korviksista.. pöh. Tässä hiukan epätarkka kuva siitä jäljelle jääneestä:

No sitten.. mulla oli pari koulutuspäivää Tampereella, ja vonkasin yöpaikkani siskolta. Meillä oli oikein kiva retki Helmimereen ja Lankaideaan eilen. Arvakkaas mitä ostin? No helmiä ja lankaa Kieli ulkona

Illalla sitte ähkymahalla (käytiin myös Raxissa..) Sisko haki aarrelaatikon. Olin vähän pihalla, mutta ilmeisesti tiukka keskittyminen auttoi, ja aikani tutkailtuani ja soviteltuani, pujottelin ja lopputulos oli korvakorut:

Ihastelin silmukkamerkkejä ja opettelin niitäkin sitten tekemään:

Käytiin sitten tänään ennen kotiinlähtöä vähän uudelleen ostoksilla... pitihän sitä kotiinkin tuoda tuliaisia..

Ja ne eiliset..

Tänään kotiutuessa kokeilin sitten ihan yksin uusilla vehkeillä (sivuleikkuritkin löytyi lopulta pojan työkalupakista):

Huomaa kuvissa ihana neulottu keväänkeltainen sydän, sekin on kotoisin Tampereelta.

Tässäpä jutut tänään, nyt on uusia harrastevälineitä ja -aineita vaikka miten, ja opin juuri tänään että kiirettä ei ole, on vain väärin organsoituja töitä, joten lähden jatkamaan harrasteluja. Mukavaa keväistä loppuviikkoa!