Eih... ei se vaan toimi... usb-laite on ollut vikatilassa reilun viikon enkä tiedä mitä tehdä *pyyhkii kyyneleitä*

Tänään kattelin kauniita ja rohkeita samalla virkaten koukku sauhuten, jo toista virkkuuta tällä viikolla ja sain valmiiksikin.. enkä saa kuvia konelle *ärjyy* Osaako joku neuvoa mitä pitäisi tehdä...? Pitäisikö poistaa se web-kamera-systeemi vai poistanko live messengerin? Sillä livemesen lataamisen jälkeen alko kaikki tökkii, kone on niin hidas, sivujen lataaminen kestää iät ja ajat eikä edes x-merkistä voi sulkea ohjelmaa/avointa sivua alle 4 minuutin *murisee*. Lisäksi messengerin Tänään -sivu ei ikinä sulkeudu, ilmoittaa vain, ettei ohjelma vastaa.. Onks jollain muulla tälläsii kokemuksii Live mesest?

Harmittaa tää koneen toimimattomuus, oon miettiny et pitäskö hankkia uus..?  Vai viedä tää kräpsä huoltoon? Mistä löytää edullisen huollon? Kauanko kestää huolto? Paljonko maksaa? Ääh.. en jaksa tälläsii.. Tää on kyllä aina ollut venkura, heti alusta lähtien käynnistys/sammutus kytkin ei ole toiminut, välillä saa painella viis kertaa nappulasta eikä kone starttaa.. Tää alkaa jo häirittemään mun harrastuksii.. ei pysty bloggaamaan... :-p

Ostin sitte lohtulankaa.. ku koneen lisäks töissäki ollu pari hankalaa päivää..
Eli hyppysiin tarttui Austermann Step -lankaa (farbe 0025 ja partie/lot nr: 61863 jos se jollekin kertoo jotain), missä on aloe veraa ja jojoba öljyä.. 11.90€ sadan gramman kerä.. huuh...  kyllä lohdutti.. vai laihdutti.. rahapussia.. :) Sormet himottaa käydä sen kimppuun. Valikoittin mielestäni rauhallisimman värin tarjolla olleista, tässä on vihreän/oranssin/ruskean/harmaan sävyjä. Mutta taidan kumminkin yrittää sitä Novitan kesälehden mallia 46 ensin, nyt kun Novita lähetti korjatun ruutupiirroksen, jospa kolmas kerta toden sanoisi ja äitienpäivälahjaksi sitä ajattelin.

Pingotin muuten vapuksi pöydälle virkatun liinan, jonka löysin valmiina sieltä kahvinkeitinlaatikosta. Tuli nätti :) Lahjaksi sitä ei voi antaa, kun kätevä käsityöntekijä on syönyt suklaata ja virkannut valkoisella langalla samanaikaisesti, harmittavaisia tummia läiskiä työssä.. Ikävää, etten voi näyttää teille juuri nyt kuvaa siitä. Mutta siitä paukahti päälle virkkausinnostus, vapunaattona ruokaostoksia tehdessäni löysin Lean virkkausohjeet lehtihyllystä ja nappasin vielä Novitan keltaista virkkauslankaa mukaani, joten voitte arvata, että pylväiden ja ketjusilmukoiden maailmassa vietin vappua. Ja valmistakin tuli, mummolle liina äitienpäivälahjaksi (vielä pingottamatta.. pitäisiköhän se oikein tärkätä...?) ja itelle pikkunen liina vaikka tuikun alle.. Kamerassa seisoo kumpikin, odottelemassa blogiesittelyä.

Vielä jos tähän loppuun kuva ittetehdystä ennen bloggaamisaikakautta että pysytään asiassa:

564482.jpg

eli joululahja 2006.. Fifi Novitan mohairista.. tässä vielä keskeneräisenä. Tulokseen en oikein ole tyytyväinen, tuli aika lailla virheitä, jotka huomasin vasta valmiissa työssä, puikot oli liian pienet kunnen ymmärtänyt, että mohairia voi ja pitää neuloa isommilla puikoilla, mitä vyöte sanoo ja siksi ehkä oli kyllästymispiste aika lähellä monta kertaa. Lahjan saaja kiitteli, mutten tiedä, onko hän koskaan sitä harteilleen laittanut. Jouluaattona päättelin ja jäi höyryttämättä, ehkä se olisi voinut pelastaa jotain..?
Ehkä teen vielä Fifin, ehkä jopa mohairista, mutta en ihan vielä.. harjottelen ensin jollain muulla langalla.. :)

Tässäpä juttua täksi illaksi.. yritän edelleen keksiä, missä on vika, miksei usb toimi ja heti kun saan sen toimimaan, tulen esittelemään kuvia.. Kunpa vaan sitte muistaisin kaikki kuvat näyttää..
Kirjoittelemisiin...