Heipä hei pitkästä aikaa!

Kiitos kaikista kommenteista noihin kesäkuun "törkysukkiin". Niitä oli kiva lueskella. Nyt saa taas hakea kupin kaffetta ja voileivän, jotta jaksaisi lukea loppuun, monen viikon tekstit tulee nimittäin kerralla ulos Nolostunut

Tää on ollu kesälomalla ja töissä ja kesälomalla ja taas töissä. On riekuttu Hämeenlinnassa ja Raumalla urheilemassa, Helsingissä ja Kalevan Kisoissa, Turussa, retkillä, mustikoilla, marjapuskissa ja vaikka missä. Esiteini on kovasti rimpuillut, kun urheilu on vaikeaa, mikään ei nyt oikein suju. Lieneekö kasvupyrähdys tulossa..  Käsityöt on jääneet taas paitsioon kun tätä muuta elämää on ollunna yllinkyllin. Yritystä on ollut, mutta tulokset... hmm.. siksi täällä on ollut täysin kuollutta. Jospa nyt pikkasen päivittäisin touhuja, ne ei välttämättä tule aikajärjestyksessä, jos tulevat ollenkaan (viimeaikoina mua on kiusannut pelottava huonomuistisuus, ilmeisesti kovalevy kaipais tyhjentämistä).

Ilmoitin halukkuuteni Äiti-Puffan kesäyön hullutukseen, vaikka epäilin, että saanko mitään tehtyä. No, jotain sain aikaan, seuraavassa niistä raporttia ja kuvia.

Ensin siis virkattu kaitaliina: kaksi kerää vihreää Tennesseetä ja tähteeksi jäänyttä valkoista.

        3823274800_bfae4c2222.jpg

Idea sama kuin aikaisemmissa tableteissa, tämä on vain viitisen senttiä kapeampi ja niin pitkä, kuin lankaa riitti. Reunoille virkkasin kiinteitä silmukoita kaksi kerrosta ja kolmanteen kerrokseen kiinteä - ketjusilmukka -  kiinteä, näin sain pienen nypylän tuohon ulkoreunaan. Mielestäni onnistui oikein hyvin, sopii mun keittion kaappeihin ja verhoihin täydellisesti.

3823274776_562bd2ed70.jpg

Toinen valmistunut on kylykaveri:

Muistatteko Imperial saippuan? Tuli ihan lapsuus mieleen, kun tätä haisteli.

3823274876_92184d5664.jpg

Tein sille sopivan pussin Marks&Kattensin Anemone-puuvillalangasta. Kiinnitykseksi virkkasin pitkän ketjusilmukkapätkän. 

3823285900_b6d6199577.jpg

Ohje on Ullasta, on monta kertaa tehnyt mieli tehdä nuo kaikki kaverit ja se suunnitelmissa olikin. Nyt valmistui vain tämä, ehkä se saa jossain vaiheessa kavereita.

Kolmantena Pipo.

         3823274840_4a4bab0b43.jpg

Ohje täältä. Puikot muistaakseni nelosen bambut ja koko Beibi. Tuli yhdessä illassa, eli aivan loistava kyh-neule. Lanka on Novitan jotain sesonkilankaa viime talvelta, akryyliä ja jotain.. pirskatti kunnen muista..

Sitten ne keskeneräiset kaikki yhdes koos:

3823285910_6f14cf5aa5.jpg

Neljäntenä Lainesukka (kuvassa vasemmalla) - kesken. Luultavasti puran, kun tökki heti resorin jälkeen ja puikotkin on otettu pois.

Viides ja kuudes, pikkupussukat JämäUllan ohjeesta (keskellä). Virkattu, lanka oli sitä muutama vuosi sitten myynnissä ollutta Oliviaa. Koukut.. arvaan, että 4 ja 5. Viimeistely puuttuu mutta luultavasti valmistuu joskus. (Öh.. siis näitä piti olla kaksi mutten nyt löydä toista mistään, samansorttinen se toinen on..).

Oikealla Tennessee toppi - kesken mutta luultavasti valmistuu. Joskus.

Ja päällimmäisenä: kaulakoru.

3823285924_ef9a455840.jpg

Sääntöihin ei tainnu sisältyä helminäpräys, mutta tälläisen tein tuossa kesäkuun lopulla. Pirtsakka, sopii kesämenoon ja mulla on aikalailla tuonvärinen toppi, jonka kanssa aikast hyvä.  Niin, ja teinhän keväällä korviksetkin samoista oranssinpunaisista helmistä..

Yhteenvetona 8 aloitusta (20 kai piti, tai edes 14..) Valmistui 3 kpl.. prosentti aika huono.. Äiti-puffan idea oli älyttömän kiva, harmi kun mun into tempauksiin loppuu heti alkutohinoissa.  Muistuttakaa, etten osallistu mihinkään tempauksiin vaan teen omaan tahtiin, että tekisin ees jotain Cool

Tähän loppuun vielä yks valmistunut, mikä ei kuulu kyh-eilyyn.

       3823274818_233dc3b40d.jpg

Liisa virkkasi ihanan kesäkassin ja minä innostuin myös. Eräältä urheilureissulta ostin Novitan Luxus cottonia, 2 beigeä, yhden keltaista, lohenpunaista ja vihreää. Yksi vihreä mulla oli ennestäänkin. Pelkäsin langan loppumista, joten kaivoin omista varastoista vähän lisää puuvillalankoja. Lappuvirkkaus on mukavaa ja valmista tuli muutamassa illassa. Melko kiva vaikka ite sanonkin eikä lankojakaan jäänyt kovinkaan paljoa tähteeksi. Tosin Liisan on vielä ihkumpi..

Nyt menossa Marjaretkisukka Lakka omasta päästä, 60 silmukkaa ja tiimalasikantapää.. katotaan, saanko sitä koskaan valmiiksi ja kenelle se sopii..

Taidan päättää tään kolme tuntia kestäneen megalomaanisen päivityksen tähän, ja jatkan säännöllisen epäsäännöllistä käsitöiden tekemistä ja niistä raportoimista. Aurinkoista lauantai-iltapäivää!