Onpa kylmä ja surkea ilma ja vielä viikonloppu edessä. Ei vielä sitten tullutkaan kevät :( Aamulla oli 10 senttiä auton päällä lunta ja tiet floskaisia. Onneksi isommat tiet olivat sulia, ettei tullut "tilanteita" sileillä kesärenkailla..

Tulinpa kertomaan, että kävin eilen Fifittelyn lisäksi tukemassa saksalaisliikeketjua noin 14euron verran. Eli ostin nukketalon huonekaluja pari erää. Eipä ne järin erikoisia olleet, mutta ajattelin, että jospa niitä saisi vähän tuunattua.. hioisi ja maalaisi ja vaikkapa päällystäisi sohvan jollain muulla kankaalla.. Nämä olivat vähän paremman kokoisia Meidän Möksään kun tuo tuliaissänky sieltä tampesterin reissulta.. se täytti puolet lastenhuoneesta..
Eli tässä on luullakseni olohuoneeseen tarkoitetut kalut:
531279.jpg
Tuosta sohvapöydästä puuttuu yksi jalka :( Kaappikello on vähän.. no miten sen sanoisin.. en erikoisemmin siitä pidä ja nojatuoli/sohvakalusto on mielestäni aika kamalat, loppujen lopuksi, mutta on tyhjää parempi.. mutta noista kaapeista pidän ja niiden takia ostinkin tän laatikon. Taka-alalla näkyy mini-Braz, joka on muuttanut Möksään väliaikaisesti, kunnes talon oikea omistaja astuu kehiin. Neiti Brazin tavaroita on Möksässä pitkin poikin, kaluston takana näkyy mm. hänen taiteilemansa taulu ja kivenmurikka, jonka hän on Möksään jostain raahannut.
 
Ja tässä sitten jotain muuta.. lienevät makuuhuoneen huonekaluja, mutta lapset sijoittelivat nämä pitkin Möksää.
531270.jpg

Tuo kaappi, missä "lasiset" ovet on aika kiva ja tykkään myös tuosta kaapista, joka on sen alla oikeassa alakulmassa. Sänky on mielestäni aika merkillisen kokoinen kun vertaa esim.tuohon seinäkellon kokoon.. Mutta viis siitä, eihän niitä ole pakko vieriviereen asettaa.. pitää käyttää mielikuvitusta.. ;)

Tällästä tänään, ehkäpä jo huomenna tekemisen kuvia.. Tai parempi olla lupaamatta mitään, sillä synttäreitä pukkaa viikonloppuna ja pitäis siivota ja leipoa ja pestä pyykkiä ja jospa edes hetkeksi saisi uppoutua käsitöiden maailmaan..
Mukavaa illanjatkoa!