Surffailin tässä illalla virkkaillessani Novitaklubissa, ajattelin kurkkia, joko kesälehden mallit on esikatselussa. Ei löytynyt kesälehden malleja, vaikka ko. lehden pitäisi ilmestyä jo 14.3. Löytyi jotain muuta..
Etusivulla mainostetaan, että Novitan Muksuextra ilmestyy huhtikuussa, ja että siellä on ihania malleja taaperoille ja vähän isommillekin. Kun paremmin tutustuu Pysy ajassa -osion kautta ko. extrakuvastoon, niin siellähän mielenkiintoinen teksti olikin.
Kopion tämän tekstin suoraan Pysy ajassa -sivulta:
Novita Muksuekstra on kaupoissa huhtikuun alkuviikoilla. Sen hinta on 4,90. Novita-lehden tilaajat saavat lehden kaupan päälle tilatessaan lankoja Klubikaupasta. Tarjous on voimassa 30.4.2008 saakka.

Eli ellet nyt juuri ole aikeissa tilata lankaa Novitalta, joudut ostamaan lehden. Ja tilattuna langat on mielestäni postikuluineen kalliimpia, kun vertaa esim. marketteihin, joista saa vielä bonukset päälle.
Novita-lehdenkin hintaa nostettiin kaikessa hiljaisuudessa tänä vuonna, ei paljon mutta kuitenkin. Lankojen hinnat ovat nousseet tänä keväänä, mutta onko laatu lisääntynyt?
Kyllä tässä nyt tyhmää jymäytetään, pitäisikö erota mokomasta " kerhosta" kun mitään etuisuuksia ei tunnu löytyvän verrattuna ei-klubilaiseen?
 
Henkilökohtaisesti taidan pistää pystyyn boikotin, sillä ko. extran kuuluisi tulla tilaajille ilmaisena.. Vai mitä mieltä te olette? Kovasti toivoisin kommentointia aiheesta, tahtoisin tietää mitä mieltä muut ovat.


Töihin paluu on tapahtunut yllättävän kivuttomasti. Selkä on edelleen samasta kohtaa kipeä, mutta tukiliivin ja särkylääkkeitten avulla pärjäilen. Nyt katsomaan kariurpolaa..
Hyvää alkanutta viikkoa!