Viimekerrasta onkin jo reilu viikko, aika on hurahtanut ihan hurjaa vauhtia. Kumma juttu, että nykyään kaikki illat menee lasten harrastuksissa tai töissä. Alkaa vähän ressaamaan, kun kolmatta viikkoa on jo lähes joka ilta menty johonkin suuntaan jomman kumman kanssa.

Pääsiäinen sitten tuli ja kohta se on jo mennytkin. Verhot on vaihdettu, mutta tabletit ei sitten valmistuneet ajoissa, vähän niinkuin epäilinkin, neljäs puuttuu kokonaan ja kaikista kolmesta puuttuu reunukset.. Käsitöistä ei saa nyt oikein fiilistä, jotenkin elämä on yhtä hulabaloota ja hyvä kun saan lapset iltaisin ruokittua, niin alkaa sänky kutsua. Siis minä, joka kekkaloin ennen vanhaan puolille öin joka ilta ja viikonloppuisin myöhempäänkin, painelen sänkyyn jo kymmenen tienoissa??

Pääkallolapaset lupasin tehdä eräälle viisivuotiaalle, eikä se oikein onnistu. Nalle ja kolmosen puikot, tulee kokoa vauva, vaikka silmukoita on saman verran kuin näissä. Ja tälläiset hän tahtoisikin. Pitäisikö puikkokokoa vielä isontaa? Mutta jos puikot on isommat ja lanka on Nallea, niin tuleeko siitä reikäset, tuuli puhaltaa läpi? Pitääkö kokeilla kaksinkertaista lankaa?

Oikeastaan tulin kertomaan, kun eilenhän oli lanka-lauantai, niin pitihän sitä sitten lankojen kanssa pelata..
Eilinen meni kaupungissa ja mitäs muuta sitä neuloja ostaa tuliaisiksi kun lankaa??
        1398907.jpg
Näitähän ei täältä saa, joten ihan pakko oli tuhlata rahaa. Minä kun tykkään punaisesta, niin Rose Mohair kutsui huivina, Florica on muuten kivaa (punaiset sormikkaat olis kivat) ja oli ihania värejä, näitä ei mun mielestä enää ollut Novitan kaupassa joten..
Anttilan lankaosastonhoitajalle voisin tehdä valituksen, suurimmasta osasta lankoja puuttui hinnat!

Sitten me koolailtiin, se ei kyllä tainnut oikein onnistua..
Luonnonvalkoista ja vaaleanharmaata seiskaveikkaa 150g, harmaata seiskaveikkaa joku pikkukerä, luonnonvalkoista nallea 150g. Apulaisia riitti ja oli meillä työnjohtajakin. Nauraa kikatettiin ja pelättiin mikroparan puolesta, se oli kovilla. Tulokset näette tässä:
        1398909.jpg
Oranssivalkoiseen lirutettiin pelkästään Orangea pitkin ja poikin. Vaaleanharmaaseen Pink Lemonadea ja Berry Blue:ta vuorotellen. Pinkki ei oikein ollut hyvä valinta harmaalle, mutta värjätään sitten uudelleen. Pikkuvyyhti tummempaa harmaata upotettiin vielä laimennettuun Berry Blue-litkuun. Viimeinen Nallevyyhti upotettiin pussilliseen Pink Lemonadea. Väri näytti haljulta (oikeastaan siinä ei näkynyt yhtään väriä), joten kokeiltiin sitten lisää. Ripoteltiin pussillinen Pinkkiä jauhetta langan päälle ja kun väri ei vieläkään näyttänyt "hyvältä" ripoteltiin vielä yks Orange jauhepussi sen päälle. Sormin liikuttelin vyyhtiä kunnes väri oli imeytynyt ja sitten mikroon. Meneehän se niinkin. Ja sormet näyttää nyt siltä, kuin olisin raastanut kaksi kiloa porkkanoita :)
Tytär tahtoo tuosta oranssivalkoisesta lapaset.. muista tuleekin sitten varmaan mulle sukkia.. tai sitten ne värjätään Berry Bluella uudelleen.

Nyt virkkailemaan ja miettimään sitä pääkallolapasta. Aikaa on 2 viikkoa, ennenkuin pikkukaveri kotiutuu Leviltä. Jotain on muuten viimeistelyssä, kiitos työnjohtajan, ehkä ensikerralla siitä sitten kuvia..

Leppoisia ja aurinkoisia pääsiäispäiviä!