Noni, täällä taas.. Jussi sit oli ja meni. Tälläiset oli tunnelmat:

        1679229.jpg
             (kuka käski mennä nappaamaan kuvaa kun just oli heitetty löylyä...?)

Porukat kävi grillailemassa meillä aattona ja pappa oli tehnyt pari vihtaa meille. Vihdottiinki sitten niin, ettei olla ikinä vihdottukaan (eka kertaa saunavihta meidän saunassa, mutta taisi olla myös viimeinen, kun lehtisilppua oli koko sauna täynnä).

Sitten niitä lankakuvia. Oon yrittäny kuvailla millon vesisateessa ja räntäsateessa, auringossa ja varjossa, sisällä ja ulkona enkä vain saa ikuistettua lupiinilankojen oikeaa sävyä. Pistän nyssit vaan kuvan, että keitellyt olen, lanka vaihtoi väriä, mulla oli kivaa ja harmi etten ehtiny enempää lupiineja koota.
Lankoina oli valkoista ja luonnonvalkoista 7-veljestä, valkoista ja luonnonvalkoista Woolia sekä beigeä Woolia oli pari kerää.

        2613213351_7ca92966d7.jpg?v=1214505123

Värit on oikeesti ihania vihreitä, sammalta ja havunvihreää ekasta liemestä, mintunvihreään vivahtavaa vaaleanvihreää jälkikeitosta. Tuo kuvassa ruskealta näyttävä beige wool-kerä ei erikoisemmin enää imenyt jälkiväriä, mutta luonnossa se on ikäänkuin hiukan harmaantunut.
Hmm.. kuusi vyyhtiä lupiinilla värjättyä lankaa.. Kun alapuolella olevassa kuvassa on jo koivunlehdillä värjätyt 7-veikka ja Wool mukana niin.. jotain puuttuu.. Olenko mä hukannut lankoja??

        2614065080_3a50c7abd3.jpg?v=0

No, näkyy tässä nyt hiukan paremmin nuo värit, mutta vieläkään ne eivät ole oikeita. Mitenköhän ne sais oikein ikuistettua...??

Vapaa Valinta lähetti heti Juhannuksen jälkeen postia, että olis kesälankojen alennusmyynti.. Meidän äiti sit poikkes siellä, mitään ei pitäny ostaa, mutta mopo, se karkas ennenko mä pääsin kaupasta ulos..

        2613232493_b4264836c4.jpg?v=0

Mulla on viitisen kerää ruskeeta bambua ennestään.. niille kaveriksi siis orangee ja keltsuu.. arvakkaas mitä on suunnitteilla ;)
No toi Malibu on kokolailla heräteostos, löytyy ikäviä kokemuksia siitä, mutta kun halvalla sai.. :)

Nii, nyt sitte olis tiedossa kimppaneulontaa siskon kaa, silläkin Malibua hamstrattuna ja suunniteltu malli olis sama.. Muttakun mulla on tämä vielä kesken:

        2614065330_120a25b34a.jpg?v=0

Ensimmäinen kerä on tässä, neljä on vielä jäljellä.. ja työpäiviä 16...
Toivon aurinkoista viikonloppua, vaihtelu varmaan virkistäisi välillä ;)

PS. siirsin kuvia taas Flickriin, vuodatus on hi-das!!