Mulla on ollu poikkeuksellisesti 3 vapaapäivää peräkkäin ja kyllä on hieno olo nyt. Ihan toista ku normiviikonloppu puhumattakaan siitä et on viikonlopun töissä ja se viikonlopun vapaat on jaettu edeltävälle keskiviikolle (=lauantai) ja viikonlopun jälkeen maanantaille (=sunnuntai).

Oon käyny jäkistä kattomassa ja neulonu tiskirättiä ja leipony sämpylöitä ja jynssänny uudella tiskirätillä kaikkia mahdollisia tasoja keittiössä, vähän jopa oviakin.. Nukkunut pitkään ja lukenut, käynyt pyörällä kirjastossa hakemassa lisää luettavaa. Sitte oon tehny taas tiskirättiä ja yhen mallitilkunkin väänsin.. senkin loppusijoitus tulee olemaan tiskirätti, bambua kun on.

Villanne muistaakseni vihjasi huivikarkeloista, joihin voisi liittyä. Surffailin tännenäin ja ilmoitin innokkuuteni. Kohta olikin Ravelryssä kutsu ja ankara lankamietintö alkoi. Koska mulla nyt sattuu olemaan Bambua jonkin verran, niin teen huivin siitä. Eikö keltainen bambuhuivi olisi todellinen keväthuivi?

No, mallitilkku olis mun tulkinnan mukaan tällänen:29 silmukkaa ja jollen paljon sekoillut tuota tehdessäni, niin siinä olis 4 mallikertaa. Pituus on 23 senttiä ja leveys aika tarkkaan 17. Tuo alku on vähän omituinen... puhumattakaan tuosta suklaatahrasta NolostunutPikkanen tulkintavirhe ilmeisesti Nolostunut

Nelosen PitsiAddilla tätä tein ja luulen, että puikkokoko on aikalailla hyvä. Kutosella kokeilin pelkkää sileää ja tuli aika reikästä. Enkä löytänyt tästä välistä sopivaa pyöröä joten puikkovalinta tuli äkkiä tehtyä. Nyt on säästölinja juunou, yritetään pärjätä mahdollisimman pitkään sillä mitä varastosta jo löytyy. Eikä siinä sitten muuta, kuin odottelemaan ensimmäistä vihjettä..

Nojuu,  tuo tiskirättiys vie mennessään. Kun olin ekan auringon saanut tehtyä, ja siinä oli virhe, niin piti sitten aloittaa sille kaveri.  Virheetön kahvittelutuliainen oli mielessä. Vähemmän tarkallakin katseella näkee, että tämä mallitilkun kanssa seurusteleva rätti ei ole virheetön:Joo, eli oon vissiin tehnyt viimeiset pari kerrosta kahteen kertaan kun tää reuna oli ylipitkä. Ei tullut nättiä aurinkoa tästä. Siis omaan käyttöön!

Tässä vielä yhteispotretissa 50 grammaa viikonloppuna tuhottua bambua:On tuo päällimmäinen vähän käytetyn näköinen jo, että pitääkin tehdä sille kavereita.

Näillä pöytiä pyyhkien alkavaan viikkoon, logistiikka olisi ensi viikon aiheena, seuraavan tehtävän deadline olisi 23.päivä.. Mutta jos ensin reipas iltalenkki. Mukavaa sunnuntai-iltaa!