Lapasen pari ei ota valmistuakseen, tein virheen ja huomasin sen niin monta kierrosta myöhemmin, ettei enää huvita purkaa. Pikkuhiljaa sitä puikko puikolta väännän ja kyllähän se siitä edistyy, muutama väri vielä ja sitten alkaa kavennukset.

Aurinko paistaa, teki mieli mennä vähän ulos kuvaamaan eilisiä tuliaisia Tampereelta.. Mutta olipas kylmä tuuli. Napsein sitten kuvia vähän muustakin kun tuliaisista..

Kevättä ilmassa, sen kertoo jo kuvakin:

1317143.jpg

Ei taida olla viime syksynä kasvaneita nämä lehdet, tai nämä toisetkaan:

1317147.jpg

Lapasetkin alkaa olla loppuunkulutettuja:

1317151.jpg

Ei näitä taida kannattaa enää ensitalveksi säästää, kun noin suhjuiseksi ovat muutamassa kuukaudessa menneet:

1317153.jpg

Kertakäyttölankaa vissiin tuo isoveli.. Tulee mieleen siitä Kummelin vanhasta sketsistä: Hyvä Novita!

Sitten niitä tuliaiskuvia.
1317176.jpg

Tälläsiä näkymiä meillä täällä länsisuomessa hiihtolomaviikolla vuonna 2008, ei tarvii paljon suksiin pitovoiteita vedellä eikä luistimia terottaa. (vai onko oikea sana teroittaa??). Kohta saa hakea haravan esille ja kaataa bensaa ruohonleikkuriin..

Tehtiin siis ystävänpäivätilaus Tapsalta, kun alpakat oli halvennuksessa sen ainukaisen päivän.. en muuten varmaan oliskaan tilannut, mutkun joku ylipuhui mut kimppatilaukseen.. hälläkin alpakat mielessä..

1317179.jpg

Kolme kerää  siis alpakkaa (huivia varten, huom! ajattelin jo tilatessani mitä siitä teen, outoa!!),  kaksi Rose mohairia, halpaa sekin oli ja huivia siittäkin ajattelin. Sitten kuvassa on yllätystuliainen, tuo vasemmalla oleva vyyhti. Se matkusti samassa kyydissä, hankittu aikaisemmin jostain Helsingin suunnalta, jostain sivuMenitasta kuulemma.. villalankaa, kuulemma huovutukseen.. saa nyt nähdä.. ;)
Ja kun kerran tilattiin, niin..

1317180.jpg

.. minäkin tahon kokeilla..
Pari kerää seiskaveikkaa on valmiina vyyhdillä, ettei tarvitsisi kun vähän koolausohjeita etsiä. Vyyhdit jäivät odottamaan viime kesältä, kun piti vielä toistamiseen kokeilla sitä nokkoskeittoa.. Mutta ei hätää, tällä menolla nokkoset kasvaa pihan perällä jo pääsiäisen aikoihin, joten kohtapian tiedossa lankojen värjäilyä :) Kunpa vaan muistaisin, minne lykkäsin alunapussit...??
Ja nokkosia odotellessa, jos kauhea värjäysinto iskee päälle, niin nuo pussit ovat hyvät olemassa ensiapuna..

Sellasta päivää täällä pitelee. Selkä ja vasen jalka on taas pahana, olen vaihtamassa lääkkeitä, ja niin väkeviä pillereitä kun ei voi popsia kaikkia päällisin eikä toisaalta yhtäkkiä lopettaakkaan, niin tämä päivä taitaa olla vähän huono.. Illalla sitten uutta pilleriä poskeen, luin eilen sen pakkausselostetta ja mietin, että miten moinen pilleri on voinut päästä markkinoille, kun sivuvaikutuksia on vaikka minkälaisia. Eli jos alan puhelemaan täällä vieläkin pehmeämpiä juttuja, se johtuu lääkityksestä :P

Paksut pipot päähän ja vanttuut käteen ja pihailemaan, aurinko lämmittää jo hiukan tuulettomissa paikoissa!