Juujuu, tiedetään, tiedetään, huomenissa, se oli ja meni.. huomenissa onkin meidän huushollissa noin viikko. No.. mun elämä vaan on tällästä, että suunnitelmat muuttuu yhtäkkiä ja kun yksi suunnitelma muuttuu, sen myötä yks sun toinen juttu tapahtuukin toisella lailla. Ja käsityöt on se, josta aina tingitään.. :(

Tälläset sukat väänsin työkaverille:
1131547.jpg
Näitä on siis kahdet, toisten koko on noin 40 ja toisten noin 42. Lankana Novitan pussi-Jussi, väri on melkolailla oikean värinen, puikkoina tutut ja turvalliset bambut 3,5.
Ohje on kyllä kiva, jää nopeasti mieleen ja valmista jälkeä tulee vauhdilla. Päättelin langanpäät jo viime lauantaina, kuvan ottaminen ja sen koneelle saattaminen vain on jäänyt.
Kantapää tässä on se murheenkryyni, joka kaipaisi jotain ohjetta.. kaikissa neljässä sukassa nimittäin on erinäköinen kantalappu kun omasta päästä niitä päästelee :) Noh, lieneekö se niin vaarallista, tärkeintä että sukat on samankokoiset ja lämmittävät varpaita, eiks vaan?

Niistä pääkalloista on ollut juttua jo jonkin aikaa.. ehkä huomenissa sitten niitä ;)
Nyt nakkisopalle, tiskaamaan, kauppareissulle ja sitten tulee tyttärelle mahdollisesti yökylävieras.. jälleen siis meikäläisen suunnitelma muuttui.. ohjelmassa jotain muuta kun popin soittamista ja luutin heiluttamista.. ehkäpä sitten niitä käsitöitä.. ;)

PS. Valtakunta oli ihana.. olin ihan sanaton, niin koskettavaa ja tunnelmaa tulvillaan oli Promenadi viime lauantaina. Konserttikiertue päättyy kyllä huomenissa mutta jatkossakin on livekeikkoja jossain päin Suomenniemeä. Suosittelen!