Aloitin eilen yllättäen jotain uutta käsityötä unisukan lisäksi. 2,5 numeron puikot alkoi nimittäin ottamaan päähän, joten hain ensin kutosen pitkät puikot ja aloitin Fifin Novitan Aino-langasta. Muutaman salmiakin tehtyäni huivin alku meni purkuun, kutosella tuli aikaslailla peltisen olosta tulosta. Etsin kasin puikot ja vot, alko luonaamaan. Valmista tulee todella nopeasti, 100 grammaa jo tuhottu vaikka vasta eilen illalla aloitin, nyt tulin etsimään lisää lankaa.
Noita lankakätköjä kun tässä huushollissa alkaa olemaan jo niin paljon, että osa painuu jo unohduksiin. Muistelin, että punaista Ainoa on 200 grammaa ennestään ja se mielessäni ostin kesällä lanka-alesta yhden kerän lisää. Se alelanka on nyt tuhottu, mutta missä on loput 200 grammaa?? Hikee pukkas, ennenkun löysin kadonneet kerät, ja oikein muistin, 2 kerää pari vuotta sitten Novitalta tilattua Ainoa löytyi kaapin periltä. Huh. Värierä on tietysti eri, mutta haitanneeko tuo, se tulee kumminkin huivin alaosaan, seuraavat kerät on sitten samasta erästä. Pääasia on kumminkin lämmin huivi.

Nyt lapset kouluun ja sitten alkaakin urakka:
  873079.jpg
Tätä pitäs ruveta selvittämään.. kuinka paha vaurio on puskurin sisältä, paljonko maksaa, kuka tekee, korvaako vakuutus, laskeeko bonukset ja kuinka paljon, kuinka kauan kestää, jos menee monta päivää, millä pääsen töihin.. Uskotteko, jos sanon, että nukuin arviolta kolmisen tuntia viime yönä? Neljän aikaan jo olin hereillä ja mietiskelin asioita, kuuden jälkeen avasin telkkarin, keitin kahvia ja otin kutimen käteen..  Miten ihmeessä mahdan jaksaa illalla töissä?

Eniveis, mukavaa alkavaa viikkoa ja ajelkaahan varovasti!

PS. kurkatkaapa täältä, mitä sisko on mullen ostanu :) Ihana sisko! Sormet syyhyttää, mitä voisin noista tehdä? Koskahan pääsis taas kaupunkiin..?