Vähän hiljaisempaa ollut käsityörintamalla loppuviikon.. Torstain varastonsiivous poiki talossa sisälläkin raivaustoimenpiteitä ja perjantai menikin enempi siivoillessa kaappeja ja järjestellessä muuten huushollia.
Lauantaina sitten käytiin ulkona syömässä ja ajeltiin pitkin varsinais-suomea (mahdanko olla joku blondinsukuinen, ajoin oikean liittymän ohi moottoritiellä, enkä huomannut mitään ennenkuin moottoritie muuttui yhtäkkiä leveäkaistatieksi :-p ). Sunnuntaina sitten olikin rokulipäivä, kait kaikki loppuviikon touhut väsytti, enkä jaksanut yhtään mitään. Tai oikeastaan.. virkkasinhan vähän soffalla pappisleffaa katellen. (oli muuten aika erikoinen elokuva, en oikein osaa sanoa nyt mielipidettäni, täytyy antaa asian hautua ja katsoa leffa uudemman kerran..).

Tälläiset virkkuut valmistui loppuviikon siivoilun lomassa:
722108.jpg
Lankana Marks&Kattens Avanti Cotton, jota meni kahteen pussukkaan reilua metriä vailla 100g, koukku nro 3,5 ja ohjeena Novitan kesälehden sipulipussi. Poika oli erityisen tyytyväinen pallopusseihinsa, samoin äiti, sillä jos nuo pallot nyt pysyisivät noin tallessa eivätkä pyörisi pitkin huushollia. Voi olla, että vielä joudun tekemään yhden pussin, sillä jostain löytyi vielä yksi potkupallo ja sekin kuulemma tarvitsee säilytyspussin :)
Eilen ehtoona sitten vihdoinkin sain aikaan tälläisen:
722112.jpg
Siinä hän näppiksen päällä odottaa kaveria. Vielä olisi 15g alunaa jäljellä, samoin luonnonvalkoista 7-veljeä 150g.. Eli varmaan hän kaverin saa tässä loman viimeisinä päivinä.. Ihan sormia syyhyttää, minkähänlaiset sukat tästä syntyisi...?

Lehmus-huivi edistyy pikkuhiljaa, piknikilläkin väänsin aina välillä muutaman kerroksen ja taisin yhden lehtikuvion saada lauantaipäivänä aikaan. Naapurinrouva esitteli eilen Minttumaariaan, oli tosi ihana ja kyllä mun täytyy sellanenkin vääntää.
Lehmuksen valmistumista odotellessa sain eilen sukkataudin, eikä siihen auttanut muu kun alottaa villasukkaa:
722110.jpg
Novitaa, 7-veljeksen jättiraitaa, puikot 3,5set ja Olgasukkaa pukkaa.. Tulee hiukan ison oloinen tuo sukan suu, vaikka naisen "ohjeella" sitä teen. Mutta ehkäpä se siitä sitten alkaa muotoutua, kun on vähän pidemmälle edennyt.

Näillä mennään viimeistä lomaviikkoa eteenpäin. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, muttakun lomaillakin pitäisi.. Mansikoiden pakastus vissiin pitäisi hoitaa alta pois ihan ensimmäiseksi. Työkaveri tuossa äskettäin soitteli ja valitteli työn määrää, eli helpolla ei lomalta palaavia taideta päästää.. :(
Mutta onneksi on vielä viikko siihen aikaa..

Mukavaa alkavaa viikkoa!